Tips

EKO WAX schoon zonder water

Hallo beste campervrienden, normaliter ben ik niet zo dat ik een product aanprijs voor de reiniging van uw camper of boot en of caravan maar nu is het zo, dat ik dit product zelf heb mogen gebruiken om de camper te reinigen en wat schertst mijn verbazing,  het wekt echt.
Dit is de eerste keer dat ik een product heb en ervaar dat het doet wat ik wil.
Het groene reinigingsmiddel werkt voortreffelijk voor de zo gehate zwarte strepen waar we ieder jaar mee te make hebben en ik heb het zelf ervaren dat als ik wat opeen zachte doek doe en dit op de zwarte strepen smeer, dat deze verdwijnen als sneeuw voor de zon, dit is echt waar, neem dit van mij aan en dan even met wat water naspoelen en daarna met dit andere middel uw camper poetsen en u zult versteld staan. Ik heb hier geen belangen bij, ik deel het alleen voor jullie.
Met vriendelijke groet Wim Heistek
eigenaar van de  website www.campertraveling.nl

En de groep camper traveling op FB

En nee dit product is niet van mij maar als ik iets tegenkomt wat echt goed is dan wil ik dit met jullie delen om de camperaars blij te maken.

Ekowax biedt hoogwaardige duurzame schoonmaakoplossingen die het gebruik van grondstoffen verlagen. Ekowax doet dit om zijn klanten te helpen met minder middelen meer te doen en het milieu te ontzien.
Ten 1e Wassen Zonder Water voor het krasvrij reinigen, ten 2e Ekowax Polish Strong voor het veilig en gemakkelijk polijsten (na behandeling een vetvrij oppervlak) en als laatste onze Ekowax Glascoat voor de verzegeling van alle glasachtige oppervlakken.
Hierna nog wat uitleg over Ekowax Wassen Zonder Water
Ekowax Wassen zonder Water verwijdert vuil en vet van elk afneembaar oppervlak zonder krassen en laat geen kalkvlekken achter. De unieke polymeren zorgen voor een wekenlange glans en waxbescherming. Ekowax Wassen zonder Water is een niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar reinigings- en beschermingsmiddel. Hiermee combineer je dus reinigen en waxbescherming in één handeling, waardoor de kwetsbare (uni) lakken en kunststoffen het hele jaar door beschermd blijven zonder uren en soms dagen te poetsen.

Ekowax Cleaning Products zijn ecologische veilige schoonmaak- en onderhoudsproducten die met weinig inspanning de beste resultaten leveren.

Camper, Caravan en Boot starterset

27.50 incl. btw

Camper, Caravan en Boot Starterset
1x Wassen Zonder Water 750ml sprayflacon
1x Ekowax Cleaner 1000ml sprayflacon
2x microvezeldoeken.

Ekowax Wassen Zonder Water.
Dit product verwijdert vuil en vet zonder krassen en laat geen kalkvlekken achter. De unieke polymeren zorgen voor een wekenlange glans en bescherming. Ekowax Wassen zonder Water is een niet giftig en volledig biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel.

Ekowax Cleaner 1000ml.
Dit product verwijdert zwarte strepen en hardnekkig vuil op o.a. camper, caravan en boot en is geschikt voor nagenoeg iedere ondergrond. Ekowax Cleaner wordt ook ingezet als bekleding-  en vloerreiniger. Bij het gebruik wordt er een aangename frisse lentebloemgeur verspreid. Ekowax Cleaner werkt oppervlakte reinigend, heeft een intensieve reinigingskracht en is NTA vrij.

Ekowax Cleaning Products
Oude tramweg 2
8435 MA Donkerbroek
info@ekowax.nl
Tel: 0682232347
bezoek de website en druk op de link hieronder.

ekowax.nl

Bezoeken: 80

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren