De garage van uw camper indelen.

Wat een bende in de garage, hoeveel keer horen we dit niet, Als je dan iets moet opzoeken is dit bijna geen doen, omdat alles door elkaar ligt en dan raken we het overzicht kwijt want natuurlijk een ramp is. Daarom proberen wij u een klein beetje op weg te helpen  om uw garage toe een geordend geheel om te toveren.

Hieronder een fotoreportage van hoe je de Garage kunt indelen dit om de goede plak te vinden voor al het materiaal wat je met je meeneemt op vakantie. en dit allemaal zonder te boren. Wordt u ook niet goed van al dat geschuif en gerammel wat tijdens het rijden plaatsvind in de camper?  Bij deze hoop ik dat u hier iets aan heeft, succes.

Om te beginnen hebben we de garagevloer betegeld met mouse tegels om verschuiving tegen te gaan. De bevestigingsbeugels hebben we gemonteerd op de tegels zodat we deze alsnog kunnen gebruiken.

De tafel en stoelen werden bevestigd op de achterwand van de garage met sterke zuignappen, zo kan er met de tijd nog altijd wijzigingen aangebracht worden.

Met de camper beschikt men over verschillende haspels om je luifel te openen/sluiten, bed te verhogen/verlagen, of het fietsrek manueel te zakken. Deze werden op de houten wand bevestigd. Ook de brandblusser en vochtmeter werden daar bevestigd.

Aan beide deuren van de garage werden er LED s voorzien met sensor. Wanneer men ‘s avonds de koffer opent gaan de LEDS automatisch branden en doven terug automatisch. De LED s werden magnetisch aan het plafond bevestigd.

De ladder voor het tweede bed werd aan het plafond van de campergarage bevestigd en een douche baar om de jassen op te hangen. Alle materieel werd in kratten opgeborgen, deze schuiven niet tijdens het rijden of draaien door de mousse vloertegels

Ook bestaat de mogelijkheid om een aluminium rek te plaatsen in uw camper waar kunststof bakken, dus een soort van lades in geschoven zijn en waar u al uw kleine camper benodigdheden in kunt doen maar ook uw voorraad levensmiddelen, dit heef natuurlijk een nadeel , dat u dan niet kunt schuiven als u een andere indeling wilt in uw garage maar het grote voordeel is natuurlijk, dat de lades in dit rek een super opgeruimd geheel biedt  en dan schuiven en rondslingeren van de attributen uitgesloten is want, de lades blijven natuurlijk op z’n plaats.
Met een beetje geluk, kunt u dan misschien indien u dit wilt uw fietsen ook nog in de garage kwijt, hoe mooi is dat.

Hits: 498

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *