Benegas

Een duurzame toekomst.

Op zoek naar een duurzame energiebron?

Voor al onze bulk èn gasflessen zijn wij overgestapt op groene propaan middels CO2-compensatie. Zo is propaan niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook een goed alternatief voor aardgas of olie. De CO2-uitstoot van het door u verbruikte brandstof wordt gecompenseerd door “Carbon Credits” aan te schaffen.

Met deze carbon credits investeren wij in verschillende mooie projecten die ervoor zorgen dat de aarde weer wat groener wordt. Zo dragen we samen bij aan een duurzamere manier van energieconsumptie. Kijk bij projecten voor meer informatie.

De energie van Benegas.

Al meer dan 85 jaar uw betrouwbare propaangas leverancier.

Benegas levert CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks of gasflessen, autogas en koudemiddelen. Door onze ruime kennis en ervaring bieden wij iedere klant een passende energieoplossing. Propaan is een flexibele energiebron en is daarom geschikt voor talloze toepassingen.

Ook ten tijde van het coronavirus kunt u op ons rekenen. Lees meer over ons COVID-19-beleid en de mogelijke impact.

 

Service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Al meer dan 50 jaar staat LP Autogas garant voor service, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Wij zijn graag dé gesprekspartner als het om professionele ondersteuning gaat, zowel voor commerciële- als voor technische vragen.

Daarnaast maken wij ons hard voor een betere positie van autogas op de motorbrandstoffenmarkt.

Ook participeren wij in verschillende nationale en internationale branche-organisaties.

Een gasfles voor elke situatie.

Gasflessen in staal en composiet, voor zakelijk en particulier gebruik.

Ben je op zoek naar een gasfles voor recreatief gebruik, thuis of op de camping? Of ben je op zoek naar een geschikte gasfles voor professioneel gebruik?

In ons uitgebreide assortiment hebben wij alle beschikbare maten; voor iedere toepassing een passende oplossing. Propaangas van Benegas is bovendien een klimaatvriendelijke keuze. Al ons propaangas wordt namelijk CO2-gecompenseerd.

 

Voor recreatief gebruik.

  • Gasflessen voor talloze toepassingen
  • Waaronder de bbq
  • Terrasverwarming
  • Onkruidbranden en bijverwarming.
  • Thuis en op vakantie.

Voor professioneel gebruik.

  • Gasflessen voor de bouwsector
  • Horeca
  • recreatiesector
  • agrarische sector of ander professioneel gebruik.
  • Van heftruckaandrijving tot koken en verwarmen.

Gasfles verkooppunten.

Vind met de flessenzoeker het dichtstbijzijnde verkooppunt van Benegas Light!

Dankzij ons uitgebreide netwerk is er altijd een verkooppunt in de buurt. Met de handige flessenzoeker zie je makkelijk waar je een nieuwe fles kunt kopen of een fles kunt inwisselen.

Klik hier om uw gasfles-verkooppunt te zoeken.

 

Onze Benegas Light gasflessen genieten een grote populariteit, waardoor de vraag groter is dan het aanbod. We hebben dit jaar dan ook leveringsproblemen. Wij vragen u daarom uw lege gasflessen zo snel mogelijk in te leveren. De winkels verzoeken wij zoveel mogelijk onze bestaande klanten tegemoet te komen en waar mogelijk te leveren in ruil voor een lege fles. Excuses voor het eventuele ongemak.

Gasfles omruilen.

Is je gasfles leeg en wil je hem wisselen? Ruil dan eenvoudig je gasfles om voor een volle fles. Dit kan via het handige wisselsysteem van Benegas. Hiermee kun je op alle verkooppunten in Nederland en België je gasfles ruilen voor een volle. Bovendien zijn de maten onderling uitwisselbaar. Heb je nu een 5 kg, maar neem je voor je vakantie liever een 10 kg mee? Geen probleem met het handige omruilen van Benegas Light. Naderhand kun je de 10 kg ook weer vervangen voor een 5 kg of 7,5 kg door deze te wisselen bij een verkooppunt van Benegas Light.

Statiegeld.

Benegas hanteert een statiegeldsysteem. Via dit systeem ben je altijd verzekerd van een veilige gasfles en kun je bij meer dan 1.000 verkooppunten je gasfles omruilen. Je krijgt als je je hebt aangemeld via ons statiegeldformulier altijd je geld terug. Ook als je je flesformaat hebt geruild!

Contactgegevens.

Benegas
Zuiderzeestraatweg 1
3882 NC │ Putten
KvK: 08024005

+31 (0) 341 72 33 50

info@benegas.nl
https://benegas.com

Bezoeken: 283

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren