Uitgelichte camperplaatsen.

Camping Brouwersdam

Op loopafstand van hot spot Brouwersdam, aan de voet van de duinen en onder het licht van de vuurtoren vindt u mini camping Brouwersdam.

Camping Brouwersdam | ACSI

Als u van het strand houdt, dan is deze camping camperplaats de uitgelezen plaats om een poosje te verblijven en te genieten van de camping op zich maar ook de omgeving. Zo is het strand van de Brouwersdam op loopafstand en natuurlijk is het de uitgelezen plek om de omgeving met de fiets te gaan verkennen.

Of u nu van kiten, windsurfen, fietsen, wandelen, duiken, zwemmen of vissen houdt, óf liever een boek leest op het strand: de Brouwersdam heeft het allemaal. Niet gek dus dat deze plek heel het jaar door populair is onder allerlei sportfanaten en natuurliefhebbers. Bij Camping Brouwersdam in Ouddorp kunt u op een steenworp afstand van de Brouwersdam kamperen.

Zo zijn de dorpen Ouddorp en aan de andere kant van de Brouwerdam  zoals Renesse maar ook het Grevelingenmeer is heel dichtbij dus, zo is er voor iedereen wel wat.

Op de camping zelf staat er een mooi sanitair gebouw met meerdere dames en heren toiletten maar ook nette douches en afwasplekken maar ook aan de wasmachine en droger is gedacht, zo is het natuurlijk mogelijk om tegen betaling een wasje te doen en te drogen. maar is het mooi weer dan is drogen in de zon ook prima, toch

Zo zeg ik beste mensen, ga gerust eens langs daar op Camping Brouwersdam en ga genieten van alle moois maar ik zeg u wel, reserveer van te voren want, het is namelijk zo dat er op de Brouwersdam  in het geheel niet overnacht mag worden en dit betekent dat heel veel mensen wel naar huis gaan maar, alle campers die de volgende dag weer naar de Brouwersdam willen gaan zijn verplicht een camping of camperplaats op te zoeken en daarom kan het zeker druk zijn op de camping.

 

Oudelandseweg 100
3253 LP Ouddorp
nfo@campingbrouwersdam.n
+31 (0)6 8268 6905
campingbrouwersdam.nl

Bezoeken: 6

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren