LAATSTE NIEUWS

Camperen naast koeienstal in Haaren.

Een nieuwe camperplaats met een prachtige kantine en super mooi sanitair.

In Haaren in Brabant is de nieuwe camperplaats Raamhoeve van start gegaan, met een sfeervolle kantine in een voormalige stal. De nieuwe camperplaats ligt vlak bij de doorgaande weg N65 en op korte fietsafstand van gezellige Brabantse plaatsen als Oisterwijk en ’s-Hertogenbosch.

Faciliteiten en informatie.

Onze camperplaats biedt een prachtig uitzicht over de Raamse Akkers. We hebben momenteel 16 plekken ter beschikking. Camperplaats De Raamhoeve is het gehele jaar geopend en voorzien van een gloed nieuw sanitaire ruimte en een geweldig mooie en sfeervolle kantine. Onze koeien lopen tussen april en oktober buiten.

Gasten kunnen natuurlijk ook een bezoek brengen aan het boerenbedrijf.  Op zoek naar een neventak kwamen wij al snel uit bij een camperplaats. Vanwege de zorg voor onze dieren zijn wij altijd aanwezig en daarom kunnen we natuurlijk het gehele jaar open zijn vertelt eigenaar Luuk Vermeer. De eerste weken na de start waren verrassend leuk. Mede dankzij www.campertraveling.nl weten de campergasten ons gelukkig te vinden.
Lieselot van den Hurk zegt, Elke keer als er weer een camper aan komt rijden denken wij, oh leuk daar is er weer een !! Dit gaat denk ik nooit vervelen en dat geloven wij ook voor Liselot en Luuk natuurlijk.

Voor verbouwing van de stal.

Het sanitair en de gemeenschappelijk ruimte/kantine zijn te vinden in een oude stal, die vanaf de grond is verbouwd. Zoals op deze foto’s te zien is, ken je de ruimte niet meer terug. In de kantine kunnen mensen een kopje koffie of thee pakken en een leuke route uit te stippelen. Luuk Vermeer Er is informatie te vinden over fiets- en wandelmogelijkheden, bezienswaardigheden en horeca. In de boekenbak liggen boeken die je mag ruilen. Wij zijn zelf ook graag te vinden in de kantine, het is een fijne ruimte geworden.
Het is ook super mooi als eigenaren zich mengen onder de bezoekende camperaars, dit vergroot alleen het sociale aspect maar ook kunnen de eigenaren natuurlijk heel veel leren van de  ervaren en doorgewinterde camperaars.

Na de verbouwing van de stal.

 

 

 

Camperplaats De Raamhoeve:
https://raamhoeve.nl
Hoge Raam 2
5076 PH
Haaren
info@raamhoeve.nl
0643935115

Hits: 125

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren