Nieuwe camperplaats in Bucheben in Oostenrijk.

Bergmoment.

Bergmoment presenteert zich als nieuwe camperplaats in Bucheben in Oostenrijk. De zes ruime camperplekken zijn de zogenoemde verborgen pareltjes van de Nederlandse eigenaren Dick en Esther Meussen die ook appartementen verhuren  in een schitterende accommodatie in een schitterend mooi gebied van Oostenrijk. In de zomermaanden is er een zwembad aanwezig waar men gebruik van mag maken.

 

De nieuwe plek is volgens de eigenaren uniek door de kleinschaligheid. Ze kochten in september 2021 Bergmoment met vakantieappartementen die ze gerenoveerd en ingericht hebben naar eigen wensen maar bovenal voor de gasten. Voorheen hadden ze zo’n tien jaar een camping in de buurt van Zwolle en wel tussen Zwolle en Dalfsen en mede daardoor kregen ze het goede plan om ook  camperplekken te creëren en te realiseren.  de heer Meussen zegt, dit in een idyllisch dal, weg van de mensenmassa, waar er nog rust en ruimte is ook om allerlei leuke dingen te ondernemen zoals, wandelen en vooral te genieten van de natuur maar er is natuurlijk  nog veel meer, ik zou zeggen, ga dit zelf onderzoeken.

Er zijn meer dan 300 km bewegwijzerde wandelpaden en klimroutes, die leiden je door de groene alpenweiden, langs denderende watervallen en natuurlijke bronnen. ook zijn er zijn veel korte wandelingen mogelijk voor bijvoorbeeld gezinnen en meerdaagse tochten voor gevorderde wandelaars. Echte parels zijn het Rauriser oerbos, ‘de Kitzlochklamm’ machtige gletsjers en bergtoppen met heerlijke uitzicht op het “Dal van de Gieren”. In het Rauriser Krumltal cirkelen gieren en arenden in de lucht en ze kunnen, naast gemzen en marmotten, in het wild levend prachtig door u geobserveerd worden. Avonturiers leven zich uit bij één van de drie goudwasplaatsen. Hier kunt u zelf op zoek gaan naar fijne goudkorreltjes. Kom uw geluk beproeven in het mooie Raurisertal.

Voor en na de activiteiten kun je genieten van de gezellige Stube, waar gasten een drankje nemen. Ook bieden we een broodjesservice aan. Ook zijn er almen en een buurtwinkel op loopafstand.

Sport, spel & ontspanning.

Wellness met sauna.
Cardiotoestellen.
Poolbiljart.
Voetbalveld.
Privé zwembad natuurlijk alleen in de zomermaanden.
Grote tuin met loungeplekken, vuurplaats en een strandje aan kabbelende bergbeek.
Speelruimte binnen voor de kinderen.
Speeltuin met trampoline, glijbaan, schommel en speelhuisje.

Algemene faciliteiten.

Verwarmde ski- en schoenenruimte..
Afsluitbare fietsenberging.
Gratis wifi.
Kleine bibliotheek.

Eten & drinken.

Sfeervolle Oostenrijkse Stube met zelfbedieningsmogelijkheid.
Ontbijtservice.

Camperplaatsen.

De camperplaats ligt op 1144 meter hoogte en is goed bereikbaar met de camper. je hebt er fantastisch uitzicht op de bergen en de camperplaats ligt midden in de natuur, met veel mooie wandel- en fietsroutes, te veel om op te noemen, zegt eigenaar Meussen. Zo kan je in de Raurisvallei als schatzoeker op pad gaan in het spoor van de goudzoekers van heel lang geleden. Eeuwenlang was de vallei een centrum van de goudwinning. Er zijn in het dal meer dan 300 kilometer aan gemarkeerde wandelroutes, van makkelijk tot zwaar verteld de heer Meussen, en routekaarten liggen ook bij onze receptie en ze zijn natuurlijk ook online te vinden. En wij geven onze gasten graag tips over de vele mogelijkheden in het dal, aldus bovengenoemde.

De camperplaats is dit jaar nog open tot 29 september en volgend jaar is de camperplaats weer open vanaf 1 juni, graag tot ziens.

Ook voor uw wintersportvakantie bent u hier op het juiste adres met pistes redelijk dicht in de buurt.

BERGMOMENT.

Alte Buchebenstraße 45
5661 Rauris, Oostenrijk
+43 676 580 3380 (Dick)
+43 676 420 5141  (Esther)
info@bergmoment.eu
Registrierungsnr: 50617-000732-2-21
bergmoment.eu

Hits: 48

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren