Vier nieuwe camperlocaties.

De afgelopen periode zijn er vier camperlocaties in Nederland bij gekomen. Twee van de nieuwe locaties zijn het hele jaar geopend, zoals camperplaats Wemeldinge in Zeeland.

De nieuwe camperplaats Wemeldinge ligt naast het kanaal door Zuid-Beveland in de gemeente Kapelle in Zeeland. Peter en Chantal Vermeule houden de camperplaats draaiende: We zijn een camperplaats begonnen omdat we zelf ook een camper hebben en het ontzettend leuk vinden om mensen te ontvangen. Het zijn volgens de eigenaren rustige plaatsen met veel vrij uitzicht en privacy. En toch zijn voorzieningen dichtbij, zoals diverse restaurants, een slager, bakker en supermarkt.

Zeehonden en bruinvissen.

Het dorp Wemeldinge ligt aan de Oosterschelde, waar vanuit een prachtige jachthaven boottochten gemaakt kunnen worden. De Oosterschelde is een van de twintig nationale parken in Nederland. Er wordt hier veel gedoken en je kunt hier zeehonden en bruinvissen spotten. En niet te vergeten: aan de andere kant van het kanaal ligt Yerseke, bekend van de zeevruchten zoals oesters, mosselen en kreeften et cetera, vertelt Chantal Vermeule.

https://www.nkc.nl/

Hits: 106

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren