Oprijblokken of levelers.

Het nut van oprijblokken of level systeem.

We waren op vakantie en zijn op redelijk veel plekken geweest vooral camperplaatsen maar ook campings en wat mij dan opvalt aan bepaalde camperaars is , dat ze geen acht slaan op hoe nu camper staat en dan bedoel ik voorover of achterover of zelfs heel schuin.

Het is belangrijk dat je camper waterpas staat. Het is zo belangrijk, omdat je veel beter slaapt als je bed waterpas staat en er zijn heel veel mensen die er niet tegen kunnen en er hoofdpijn van krijgen als de camper niet recht staat. Maar ook is het zo, dat in heel veel gevallen zal je koelkast ook beter zal werken.

Ook heb ik het meegemaakt, dat er campers niet recht stonden en dan vooral de nieuwere campers, waar er steeds alarmen afgingen en dan bedoel ik van de koelkast maar ook van het vuilwatersysteem wat steeds de waarschuwing gaf vol te zijn, terwijl de tank juist kort ervoor leeg gemaakt was en waar ik zelf de link legde naar het scheef staan en dan daarna, inderdaad als de camper op blokken was gezet en het allemaal gecontroleerd werd, er niets meer aan de hand was en alles naar tevredenheid werkte, dus doe maar het in 1 keer goed dan heeft u er heel veel plezier van.

Het kan ook zo zijn, dat je evenwichtsorgaan helemaal in de war raakt als je steeds over een schuine vloer moet lopen en het lijkt alsof je steeds aan het klunen bent en dan krijgt het evenwichtsorgaan wat in de oren zit een een verstoring en daardoor kunt u zich beroerd voelen.

Er zijn meerdere oprijblokken, ook wel levelers genoemd, in alle soorten en maten te verkrijgen bij de verschillende bedrijven die camper en kampeer accessoires verkopen er zijn er enkelen op de site terug te vinden.

Ook heb je natuurlijk de hydraulische levelsystemen die in een mum van tijd uw camper waterpas zullen zetten en dit door maar 1 druk op de knop, deze zijn natuurlijk wel veel duurder maar als u het geld er voor heeft is het misschien de oplossing om alle gemakken bij u te hebben.

Hits: 102

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *