Tips

Nieuwe camperstallingen

Er ontstaan gelukkig weer enkele nieuwe camperstallingen en is dus voor de camperbezitters een goed bericht.

Camperstalling Molenschot.

Camperstalling Molenschot is een luxe stalling voor alle maten campers. De stalling is gevestigd op één kilometer afstand van de A58 tussen Breda en Tilburg.
Het is een luxe camperstalling, met nogal wat extra opties. Eigenaren van campers hebben 24 uur per dag onbeperkt toegang, er zijn loosplaatsen voor zowel grijs water als toiletcassettes, er is een stroompunt en een wasplaats voor de camper. Volgens initiatiefnemer en eigenaar Hans Beenackers is de vraag naar goede stallingsruimte voor campers nog erg groot. De parkeervakken in het gebouw hebben verschillende afmetingen, van 6 tot 12,5 meter diep, zodat ook de grotere campers erin passen.

Burgtsebaantje 5
5124RD, Molenschot
Noord-Brabant
Nederland
tel 065359667
https://camperstallingmolenschot.nl/

Camperstalling Wanroij

De nieuwe camperstalling Wanroij is gelegen in de driehoek Nijmegen, Eindhoven en Venlo, op een paar kilometer van de A73. Een voormalige koeienstal is omgebouwd tot stallingsruimte. Met de 3,70 meter hoge toegangsdeur is de stalling ook geschikt voor grotere campers, caravans en boten. Elektriciteit, compressor en wasgelegenheid zijn bij het tarief inbegrepen en de stalling is voorzien van camerabewaking.

Camperstalling Wanroij.

Peelstraat 21
5446PJ
Wanrooij
tel 0651993881
Email: info@camperstallingwanroij.nl
https://camperstallingwanroij.nl/

Stalling150 Den Dolder.

De onlangs geopende Stalling150 is geschikt voor alles dat op wielen staat. De stalling is gevestigd in Den Dolder, in de provincie Utrecht. De buitenstalling is compleet voorzien van betonplaten, dit zorgt voor een stevige basis om het voertuig te stallen. Stalling150 biedt eventuele service- en reparatiemogelijkheden aan en is onderdeel van de activiteiten van VAS-Automobielen in Den Dolder.

Fornheselaan 150
3734 GE
Den Dolder
Email: info@vas-automobielen.nl
tel 0302283868  of 0611254814
https://stalling150.nl/

Bij onze stalling kunt u terecht voor het stallen van uw:

Caravan
Camper
Vouwwagen
Auto Aanhangwagen
Paardentrailer
Boot (op trailer)
Kleine bakwagen

Kortom de stalling voor alles wat op wielen staat.

Bezoeken: 321

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren