Info...

Nieuwe camperstalling stalling mid Friesland

In het Friese Wytgaard heeft ondernemer dhr Kobus Kruisinga van Stalling mid Friesland een nieuwe overdekte en geheel geïsoleerde camper en caravanstalling gebouwd met een flinke oppervlakte van maar liefst 1.500 vierkante meter. Nattuurlijk kunt u ook van de buitenstalling gebruik maken en deze heeft de grootte van ongeveer 2.000 vierkante meter. De loods is goed toegankelijk via vier ruime deuren. en is dit gelukkig weer een ondernemer die in de gaten heeft, dat er voor campers en caravans te weinig stalling is en komt deze stalling ook als geroepen.
dhr Kruisinga zegt, In de winter staan de campers stijf op elkaar, maar zodra het voorjaar is, komt er meer ruimte en kunnen mensen hun camper makkelijk ophalen.

Stalling mid Friesland ligt vijf minuten rijden ten zuiden van Leeuwarden en is goed bereikbaar: twee minuten vanaf snelweg A32 en drie minuten vanaf de N31. Er is voldoende ruimte voor nieuwe klanten. Informatie over adresgegevens en tarieven staat op de website van Stalling mid Friesland.

Brédyk 217
9089 BV Wijtgaard
Friesland, Leeuwarden
Tel: 0618633628
www.stalling-mid-friesland.nl

Bezoeken: 93

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren