Camperplaats Biest-Houtakker

In het Brabantse Biest-Houtakker starten familie Vromans met het  Paasweekend hun nieuwe camperplaats, waar ruimte zal zijn voor 45 campers. De camperplaats ligt aan het Wilhelminakanaal,  en is een prachtige locatie voor iedereen maar ook voor de sportvissers onder ons, zodat die ook hun hart kunnen ophalen. Maar ook voor niet-vissers is het goed toeven op deze rustige locatie. midden in de natuur.

Er zijn natuurlijk best wat kopzorgen geweest van hoe en wat  maar ook wat zijn de goede afmetingen, wel verharden of niet en dan natuurlijk ook met de gemeente in conclaaf om te zien of ze daar ook  over te halen waren  van onze plannen , maar dat was wel snel duidelijk dat die wel mee wilden gaan in de plannen en zo is het toto stand gekomen om toch best wel een flinke camperplaats te laten ontstaan.

We moesten best wel nadenken over een aantal zaken want ja ook het sanitair gebouw moest er komen natuurlijk en het servicestation en waar plaats je zoiets maar goed na enig beraad en goed advies hebben we de indeling gemaakt zoals hij nu is  en we zijn zelf heel tevreden.

Er is keihard gewerkt en nu ligt er een camperplaats, waar eerst akkerland was.
Ook de zwaarste camper kan hier manoeuvreren zonder weg te zakken. De camperplaats ligt vlak bij Tilburg en op een steenworp afstand van Safaripark Beekse Bergen.
Reserveren kan via de  website, maar camperaars kunnen ook inchecken via de boekingszuil ter plaatse. De familie Vromans, die naast de camperplaats woont, verwelkomt camperaars vanaf 10 april.

Huisdieren

Huisdieren zijn bij ons van harte welkom mits er rekening wordt gehouden met alle andere vakantiegangers.

Winkels in de buurt

In de omliggende dorpen op minder dan 10 minuten rijden vind je een Jumbo, de Coop of een Plus. Verse broodjes voor het ontbijt kun je op het camperpark afhalen.

Camperplaats Biest-Houtakker

Veldbraken 2b
5081 NL Hilvarenbeek
(Biest-Houtakker)
Noord-Brabant
E-mail  info@camperplaatsbiesthoutakker.nl
tel 0652583364

 

Hits: 60

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren