LAATSTE NIEUWSUitgelichte camperplaatsen.

Nieuw camperpark in Brabants Oirschot

In Oirschot is in april het nieuwe Camperpark Viermannekesbrug van start gegaan. Het in het hart van Brabant gelegen park biedt veel voorzieningen voor camperaars en een mooie natuurlijke ligging en er is ruimte voor maar liefst 96 campers.

 

In de omgeving van camperpark Viermannekesbrug kunnen wensen van natuurliefhebbers in vervulling gaan.
Gelegen nabij wandelknooppunten, wandelroutes langs de beek de Beerse, en op loopafstand van het prachtige natuurgebied Kampina is het park een ideale uitvalsbasis om van de natuur te genieten en verder kunnen gasten de Brabantse gastvrijheid ontdekken, met de centrale ligging van het park tussen steden als Eindhoven, Den Bosch en Tilburg.

De camperplaats biedt diverse comfortabele plekken voor campers. Er zijn plaatsen met grijswaterafvoer, watertappunten en elektriciteit. Twee goed uitgeruste lozing stations en chemisch-toiletzuilen staan tot de beschikking van de gasten. Binnenkort wordt ook een was unit geïnstalleerd, waar gasten gebruik kunnen maken van een wasautomaat en droger. Bovendien kunnen de gasten verse broodjes voor de ochtend bestellen.

Het enthousiasme voor het nieuwe camperpark is merkbaar, met de eerste reserveringen die al waren gepland voor de openingsdag.

Bij Camperpark Viermannekesbrug staat uw comfort en gemak voorop. Onze voorzieningen zijn ontworpen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Of u nu komt voor een kort bezoek of een langer verblijf, u kunt rekenen op uitstekende faciliteiten. Van een camper servicestation en gratis Wifi tot goed onderhouden sanitair en een handige broodjesservice, we hebben aan alles gedacht. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw tijd bij ons, omringd door de natuurlijke pracht van Brabant.

365 dagen per jaar open en 24/7 te reserveren

Verharde plaatsen met 16 ampère
Honden welkom (aangelijnd)
Gelegenheid om te vissen
Wandel of fiets direct de natuur in

Dit Camperpark bevind zich
Broekstraat 27 B
5688 JX
Oirschot
Nederland
Voor verdere info drukt u op de onderstaande link.
Viermannekesbrug

 

Bezoeken: 1

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren