LAATSTE NIEUWSMooie routes

De mooiste streken van Frankrijk

De mooiste streken van Frankrijk

Normandië klik op deze link voor meer info.

Mooie gebieden Frankrijk – Normandië staat bekend om zijn kust met krijtrotsen en prachtige plaatsen als Mont Saint-Michel en natuurlijk Honfleur
en de natuurparken van Normandië die meer landinwaarts liggen mag je eigenlijk ook niet missen. Zeker niet wanneer je wilt wandelen en fietsen in Normandië.

Mont Saint-Michel, D-day stranden, rotskusten

Loire  klik op deze link voor meer info 

Het populairste en mooiste traject van de Loire à Vélo is het 300 kilometer lange gedeelte tussen Sully-sur-Loire (Loiret) en Chalonnes-sur-Loire (Anjou).
Hier fiets je langs grotwoningen, kalkstenen landhuizen, eilandjes in de Loire rivier en meer bijzondere bezienswaardigheden.

Kastelen, langste rivier, natuurparken

Provence klik op deze link voor meer info.

Avignon. Eén van de bekendste steden in de Provence is Avignon. De prachtige stad barst van bezienswaardigheden, gezellige straatjes, en staat bekend als een echte cultuurstad.
Naast de bekende Pont d’Avignon, is een bezoekje aan het Palais des Papes zeker de moeite waard.

Lavendel, rosé, zon

Bretagne klik op deze link voor meer info.

Rondom de hele kust van Bretagne liggen ze: beeldschone eilanden met charmante vissersplaatsen en een zeldzame natuur, die er in veel gevallen opvallend exotisch uitziet.
Belle-Ile-en-Mer, Ile de Bréhat, Ile de Batz, Ile d’Ouessant en de Iles des Glénan horen wat ons betreft bij de allermooiste eilanden van Frankrijk.

Roze rotsen, eilandjes, watersportparadijs

Côte d’Azur klik op deze link voor meer info.

De Côte d’Azur is bekend bij iedereen, Frankrijks kroonjuweel dat zoveel mensen trekt in alle seizoenen. En wij begrijpen wel waarom:
prachtige pittoreske dorpjes, een adembenemende kustlijn, een klimaat met 300 dagen zon per jaar en een keuken voor fijnproevers die smaakt naar zon en vakantie.

Saint-Tropez, Nice, Cannes

Elzas klik op deze link voor meer info.

De Elzas leent zich voor alle ontdekkingen per fiets! Met meer dan 2500 km aan fietsroutes geniet u van een opmerkelijk netwerk om in alle rust tochtjes door de Elzas te maken.
Een fietsbestemming om te ontdekken! Sprookjesachtig, wijngaarden, kleurrijke steden

Wij wensen u een hele mooie reis en een super fijne en mooie vakantie toe.

Bron ANWB

Weergaven: 0

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren