LAATSTE NIEUWSUitgelichte camperplaatsen.

Nieuwe camperplaats in Beesel

In Beesel, vlakbij de grens met Duitsland in de provincie Limburg, is pas een nieuwe camperplaats geopend en heet camperplaats Beesel aan de Maas. De camperplaats ligt op ongeveer een kilometer van een natuurgebied, waar bezoekers wilde zwijnen, bevers maar nog veel meer wild en natuurschoon te bekijken is.

 Het is een officieel stiltegebied en dit houdt in, dat alleen de natuur er te horen is en volgens de eigenaar is het zelfs een van de stilste plekjes van Nederland. Er zijn ook schitterende fietstochten te maken en natuurlijk is wandelen langs de Maas ook een hele mooie belevenis.

De plekken voor campers liggen op het erf van Landhoeve Rijkel, waar ook de Historische Groenten hof is. Dit is een groenten tuin met zo’n vierhonderd vergeten en bijzondere groenten, zoals buggenummer muuskes, brave hendrik of huttentut.
Op aanvraag kunnen camperaars er een rondleiding krijgen en  waarbij ze dan gelijk te weten komen waarom de kerk mannen vroeger verbood om artisjokken te eten.
Ook is er de mogelijkheid om groenten te kopen.

Op het terrein staan ook drie rustig gelegen en heel leuke vakantiehuisjes die men natuurlijk ook kunt huren en als u van stilte houdt, is dit wel een aanrader om dit eens te gaan onderzoeken.
Het idee om ook een camperplaats te beginnen ontstond in de camper.  Zo’n anderhalf jaar geleden hebben de eigenaren een camper aangeschaft en sindsdien zijn ze op diverse camperplaatsen geweest. Op een dag zei de vrouw van de eigenaar, dit kunnen wij beter en zo is het begonnen en zijn de eigenaren plannen gaan maken om dit ten uitvoer te brengen.

Het grootste nadeel is nu, dat ze zelf veel minder tijd en gelegenheid hebben om met de camper op stap te gaan.
Maar daar zullen ze ongetwijfeld wel iets voor bedenken.

Bij deze, als u helemaal voor de rust en stilte zijn, ga dan zeker eens die kant op om dit te onderzoeken, heel veel plezier.

Natuurhuisje Limburg
Rijkel 21
5954NJ
Beesel
06-53146945
www.natuurhuisjelimburg.nl
jacnijskens@ziggo.nl

Weergaven: 0

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren