Camping in der Enz in de Eifel.

Een hele gastvrije camping met goede ontvangst. Tevens is er een mooi zwembad en een goed restaurant.

Deze camping ligt op een mooie locatie waar wandelen en fietsen heel goed mogelijk is en waar de routes van klaarliggen in de documentatie hal naast de ingang van de receptie maar ook op het grote bord met een QR code. Wij zijn heel erg vriendelijk ontvangen en de uitleg was ook top de camperplaatsen zijn nieuw en bestaan uit een fijn gravel met 16 AMP stroom .

Camping In der Enz, dé camping in de Eifel in Duitsland.

Dé camping in de Eifel in Duitsland, dat is Camping In der Enz. Onze camping is gelegen in een schitterend dal in de Zuid-Eifel en is omringd door groen. Bij ons kunt u zowel kamperen met uw caravan, camper of tent als een chalet of waldhutte huren.

Genieten van de goede faciliteiten op onze camping in de Eifel.

Gedurende uw verblijf geniet u van uitstekende faciliteiten. Bovendien is er voor jong en oud van alles te beleven op en rondom onze camping in Duitsland. Ook bieden wij interessante extra mogelijkheden. Komt u bij ons kamperen, dan kunt u kiezen voor een hard-standing, een verharde kampeerplaats. Zo kampeert u comfortabel onder alle weersomstandigheden. Verder mogen alle campinggasten tegen gereduceerd tarief (-50%) zwemmen in het zwembad naast onze camping. We hopen in 2023 onze gasten weer gratis toegang te verlenen toto het zwembad.

Wij stellen ons even aan u voor, wij zijn Aart en Maria.

Sinds 2009 beheren wij Maria Frensen  & Aart Nugteren  Camping In der Enz en vinden het nog elke dag een uitdaging om voor u het beste te bereiken. Wij hebben samen één dochter, Anne en komen uit Nederland.

U als gast staat voor ons centraal.

Wij zijn ons bewust dat u uw kostbare vrije tijd op een aangename manier wilt besteden. Het is onze uitdaging u vooral een prettig verblijf te geven op Camping In der Enz en doen dat graag samen met u! Daarom mocht er iets zijn, aarzel niet maar spreek ons gerust aan!

Kennis en ervaring met kamperen.

Omdat Nederland het land is met veel kennis en ervaring over kamperen, wij zelf jaren hebben gekampeerd betekent dit dat wij ons kunnen verplaatsen in uw wensen. Veel gasten vinden het een voordeel dat er Nederlands wordt gesproken, naast het Duits! Voor uw kinderen is plezierig omdat ze in hun eigen taal kunnen kwebbelen.

Gemoedelijk en betrokken.

Duitsland en de Eifel kennen wij als een mooi en sfeervol. Aart heeft een agrarische achtergrond & Maria heeft veel met talen. We houden van mensen, gezelligheid, natuur en hebben een gemoedelijke & betrokken instelling.

Graag ontmoeten Aart & Maria u op Camping in der Enz.

In der Enz 25
54673 Neuerburg
Duitsland

0049 (0)6564 266
info@camping-inderenz.com

https://www.camping-inderenz.com/nl/

 

Hits: 119