Uitgelichte camperplaatsen.

Camperplaats Landlust een stuk groter

Camperplaats Landlust nabij het Gelderse Steenderen is in de laatste tijd flink uitgebreid en dit van acht naar dertig plekken en dit is zeker een hele grote verandering. Toen de camperplaats begon in 2015 waren er heel veel tegenslagen en barrières te overwinnen, maar toen de camperplaats een succes bleek te zijn, maar ook voor de lokale middenstand, ja toen waren de vergunningen voor de uitbreiding zo voor elkaar.

Eigenaren Erwin en Ans Wesselink zijn trots op de camperplaats die ze samen hebben en beheren. En dan niet alleen om het moderne sanitair, maar ook de locatie is super mooi. We zitten aan de rand van de Steenderen, zegt Ans Wesselink maar midden in het groen, maar met alle voorzieningen op wandelafstand. Je loopt zo naar de supermarkt met je boodschappentas, en op de vrijdagse markt kan je ook een lekker visje kopen maar natuurlijk staan er dan nog meer kramen met leuke spullen.

Speciaal bier
Ook voor een drankje of hapje hoef je niet op de fiets te stappen. Het dorp Steenderen heeft twee uitstekende horecagelegenheden. Een daarvan is het Bronckhoster proeflokaal, dat na een grondige renovatie in juni dus het nieuwe seizoen, zijn deuren opent. De nieuwe pub laat de geschiedenis van het oude Café Heezen uit 1836 helemaal intact en biedt een combinatie van bruine kroeg, gezellig terras, prijswinnende speciaal biertjes en culinair pub food.

Kleinste stad

Maar er is natuurlijk veel meer te beleven. Erwin zegt, als je hier bij ons bent, moet je toch echt even naar Bronckhorst, het kleinste stadje van Nederland, met de sfeer van vroeger in een eigentijds jasje. Vaak als het op zondag mooi weer is, pak ik de hond en loop de tweeëneenhalve kilometer erheen via landelijke wandelpaden. Even naar Bronkhorst om een cappuccino te doen. Het geeft mij een vakantiegevoel dicht bij huis. En het lijkt er op dat er geen rijtjeshuizen zijn aldaar , zo mooi.

Camperplaats Landlust

Landlustweg 2

7221 BS Steenderen

Telefoon: 0575-451198

E-mail: info@camperplaatslandlust.nl

Camperplaatslandlust.nl

 

Bezoeken: 112

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren