Camping Zon&Zee in Yerseke.

Camping Zon & Zee.

Gemoedelijke familiecamping in Zeeland!

Wij zijn een weekend op deze camping geweest en waar het ontvangst super goed was en zo gemoedelijk er wordt de tijd voor je genomen en ook wordt je naar je plek gebracht wat natuurlijk wel super service is, wij hebben de camping met een heel leuk veld voor camper, als heel prettig en superleuk ervaren.

Welkom in Zeeland! En welkom op familiecamping Zon en Zee! De prachtige ligging, aan de rand van het mooie vissersdorp Yerseke, rechtstreeks aan één van Europa’s zuiverste wateren, de Oosterschelde, met gezellige jachthaven maakt onze camping tot een paradijs voor elke vakantieganger.

Gastvrijheid, ruimte en rust

Camping Zon en Zee kenmerkt zich vanwege de gastvrijheid, ruimte en rust. Toch kan het in het hoogseizoen en weekenden een gezellige drukte zijn door de vele leuke uiteenlopende activiteiten.
Onze ruime kampeerplaatsen liggen beschut achter de dijk op heerlijke rustige velden of in straatjes.


Kinderen vermaken zich uitstekend in de speeltuin met springkussens terwijl u in de bar of op het terras geniet van een drankje.

Op loopafstand van het strand

Tegenover de camping ligt de mooie jacht- en vissershaven en op nog geen 300 meter afstand vindt u een strandje met zand en gras. Er zijn vele wandel- en fietsmogelijkheden binnen handbereik (eigen fietsroutes!).
Ook zijn er vanuit de camping leuke uitstapjes in overvloed! Kortom: u zult zich bij ons niet snel vervelen.
De familie Beerents en medewerkers heten u graag van harte welkom op onze camping en wensen u een fantastisch verblijf toe.

Zo kunt u van alles beleven in Yerseke  u kunt heel veel bezichtigen qua visserij en eek kunt u daar heel goed uit eten gaan, als u van vis houdt, bent u helemaal daar op uw plaats. Ook is er een supermarkt in het plaatsje  maar ook zijn er nog camperplaatsen zonder voorzieningen waar u 24 uur mag staan voor, ik dacht 10 euro en dat is , als u een kort bezoek brengt ook voldoende natuurlijk maar, op de camping is het leuker en gezelliger.
Ook kunt u rondvaarten maken van een paar uur en dan kunt u zeehonden gaan spotten en nog meer onderwerpen en voor zover ik mij heb laten voorlichten kost dit iets van 14 euro per persoon.

Maar natuurlijk is het ook de moeite waard om eens door Yerseke heen te lopen en de mossel en oesterkwekerijen te bekijken en het beste is nog , dat u daarna lekker uit eten gaat is 1 van de restaurants daar en die zijn er zat waar u heerlijk kunt gaan eten waarbij de mosselen en oesters maar ook de vis een grote aanraders is.

We hopen natuurlijk dat u ook eens naar Yerseke gaat en dan natuurlijk naar camping Zon & Zee aldaar zeker de moeite waard en hele leuke en vriendelijk eigenaren.

Tot ziens,  Willem en Monique Beerents.


Burenpolderweg 30a
4401 KX Yerseke
+31 113571860
info@campingzonenzee.nl

www.campingzonenzee.nl

 

 

Hits: 79

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *