Uitgelichte camperplaatsen.

Camperplaats Dun Achtertuin

Dun achtertuin zei u ? Ja dat klopt, het is een hele leuke camperplaats bij Kruisland in het altijd gezellige en mooie Brabant. En waar licht dat dan? Wel, Kruisland ligt tussen Steenbergen en Roosendaal in en dan is het ook nog leuk om een eventueel fietstochtje te maken of naar Roosendaal of Bergen op Zoom, want de omgeving leent zich goed voor een wandel of fietstocht.

Deze camperplaats is min of meer ontstaan in de corona tijd, toen de eigenaar zei, ik wil een camper en kort daarna is het plan ontstaan om in de achtertuin een camperplaats te beginnen, wat heel veel voeten in aarde had en dit omdat er heel veel werk moest gebeuren om alle hout en steen en puin weg te halen en af te voeren en ja dan begrijp ik ook wel, dat dit veel werk was en dat men daar enige tijd voor nodig had.

Toen wij daar aankwamen was er een heel leuk joviaal ontvangst die ons wees op de diensten maar ook op de dingen waar we op moesten letten en we werden ook netjes naar de camperplaats gebracht en een plekje aangewezen maar mijn ervaring zegt, behulpzaam zijn de mensen zeker en niets is te moeilijk mits het binnen de perken blijft natuurlijk.

Ook is er een ruimte bij de toiletten waar men indien nodig een paraplu kunt lenen(liever niet natuurlijk) want dan regent het maar waar ook lectuur ligt en als het te druk is met het douchen, u daar ook even kunt gaan zitten en wachten tot er een douche vrijkomt

Ook het sanitair is heel netjes en verzorgd er zijn 2 toiletten en 2 douches die spik en span zijn en die 3 keer per dag gereinigd worden en dan zeg ik, het is mooi zo.

Maar het resultaat mag er zeker zijn en daarom zeg ik, ga gerust eens langs met je camper maar ook als u op de fiets of met de auto bent kunt u altijd een drankje doen of wat eten of beide op het gezellige terras van zaal Koch vooraan bij de camperplaats en waar de bediening nog is zo het moet zijn, netjes maar vooral sociaal en altijd de tijd nemen voor een praatje of een grap en een grol.

Camperplaats CP Dun Achtertuin

Molenstraat 120
4756 BH
Kruisland
Telefoon: +31 6-14921789
E-mail: margretfrijters@live.nl

Zaal Koch Kruisland

Molenstraat 120
4756 BH
Kruisland
Telefoon: 0167-532435
E-mail: info@zaalkoch.nl

zaalkoch.nl/camperplaats

Bezoeken: 240

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren