Camperplaats aan het dorp.

Heerlijk toeven in het boerenland!

Bij ons op Camperplaats “Aan het dorp” in Werkhoven kunt u genieten van het buiten zijn. In het mooie landschap bieden wij u rust, ruimte en gemoedelijkheid. De camperplaatsen zijn verhard en goed toegankelijk. U beschikt over elektriciteit, water en wifi en u kunt gebruik maken van het verwarmde sanitair gebouw.

Werkhoven ligt in de Kromme Rijnstreek aan de rand van de Utrechtse heuvelrug. De centrale ligging en de prachtige omgeving bieden tal van mogelijkheden!
Ontdek het rivierenlandschap met de fruitboomgaarden al fietsend, wandelend of met de camper. De vele landgoederen, indrukwekkende kastelen en schitterende natuur zijn een bezoek zeker waard. Wat dacht u van een dagje naar de stad, een avondje uit, de cultuur opsnuiven of heerlijk uit eten?

Wij Kees en Anneke, ontvangen U graag op onze camperplaats “Aan het Dorp”!

Aan het einde van het dorp Werkhoven vindt U onze Camperplaats met een mooie LOUNGE.  De Camperplaats ligt tussen de weilanden en biedt uitzicht op de nabij gelegen Watertoren. Wij hebben 10 mooie camperplaatsen met verschillende ondergronden. Onlangs zijn de plekken verruimd. Daar zijn wij en onze gasten heel blij mee. Bij drukte: uitloop mogelijk op onze parkeerplaats.

Onze camperplaats is het hele jaar open.  U bent van harte welkom vanaf 12:00 uur of eerder. Laat dit dan telefonisch weten bij Kees  of Anneke. Vertrek dagelijks tussen 11:00 en 12:00 uur.

Een overnachting voor 2 personen is 18€. Voor 3 nachten € 50,00. Dit bedrag is inclusief gebruik van elektriciteit, wifi, verwarmd sanitair en toeristenbelasting.
Een extra persoon kost €5,00. Betaling contant of pinnen.

De bakker en supermarkt zijn  op 200 en 500 meter afstand van onze camperplaats. Prima te belopen. Er is een goede snackbar en een prima restaurant.  Restaurant is op vrijdag, zaterdag en zondag open. Een aanwinst voor het dorp.

Bent u nieuwsgierig geworden?? ga dan naar de website  aanhetdorp.nl

De Kromme Rijnstreek wordt het buiten van Utrecht genoemd. Het omvat de plaatsen: Bunnik, Odijk, Vechten, Werkhoven, Cothen, Langbroek, Wijk bij Duurstede, Houten, ’t Goy, Tull en ’t Waal en Schalkwijk. Het is een uitgestrekt gebied met eindeloze bezienswaardigheden op het gebied van natuur, cultuur en historie.
www.vvvkrommerijnstreek.nl

De Utrechtse Heuvelrug, gelegen net buiten de Randstad, biedt een oase van rust. Hier vindt u prachtige natuur, talloze landerijen, levendige steden en dorpen. U kunt hier wandelen of fietsen door heuvelachtige bossen en indrukwekkende kastelen bezoeken. Beleef de vele evenementen en attracties en laat u culinair verwennen in één van de leuke restaurants.
www.opdeheuvelrug.nl

In de directe omgeving vindt u de Watertoren van Werkhoven waar u terecht kunt voor een hapje en drankje.
www.watertorenwerkhoven.nl

Ook in Werkhoven vindt u kaasboerderij en museum De Ossenwaard vol oude ambachten.
www.de-ossenwaard.nl

Of bezoek de Korenmolen Rijn&Weert en ontdek de geschiedenis en de molenwinkel met meelproducten.
www.korenmolen-werkhoven.nl

Bij Landrucci in Werkhoven kunt u terecht voor Italiaanse streekproducten en een proeverij!
www.landrucci.nl

Utrecht is een levendige stad met ieder jaar een bomvolle agenda vol muzikale en culturele activiteiten, naast de vaste bezienswaardigheden waaronder de verschillende musea en kastelen, de Domtoren, de rondvaarten, de Botanische Tuinen en het Rietveld Schröderhuis.
www.bezoek-utrecht.nl

Daarnaast zijn er nog vele andere plaatsen die een bezoek waard zijn: Oranjestad Buren, Zeist, Paleis Soestdijk, Huize Doorn of bijvoorbeeld Amerongen met zijn kasteel.

Voor waterplezier zijn er in de omgeving ook tal van mogelijkheden: Zwembad Driebergen, recreatieplas Henschotermeer, recreatieplas Gravenbol in Wijk bij Duurstede, recreatieplas Down Under bij Nieuwegein met strand en watersportmogelijkheden.

Kees & Anneke Braakman 

Herenstraat 98
3985 RX Werkhoven
06-22430082
06-15010931
info@aanhetdorp.nl
https://www.aanhetdorp.nl

Hits: 115