Info...

Tijdelijke camperplaats voor Sleepbootdagen Vianen

Tijdens de Nationale Sleepbootdagen in Vianen wordt er een tijdelijke camperplaats met ruimte voor tien campers ingericht bij Pannenkoekenboerderij de Ponthoeve, pal aan de Lek. De Sleepbootdagen zijn van donderdag 18 mei tot en met zaterdag 20 mei, en de camperplaats is open van woensdag 17 mei tot en met zondag 21 mei.

De Ponthoeve ligt op een verhoging in de uiterwaarden en is zowel een veeteeltbedrijf met koeien als een pannenkoekenrestaurant. De campers kunnen gratis terecht op het stevige grasveld tussen de boerderij en de aanlegplaats voor het fietsveerpontje tussen Nieuwegein en Vianen. Boer Gert Baars: “Bij het veer is een watertappunt en er is bij de stal een loosplek voor de toiletcassette en grijs water, maar dat laatste moet wel met een emmer, want de camper kan er niet boven worden gemanoeuvreerd. Afval moeten de mensen mee naar huis nemen. Een afvalcontainer huren is zo duur, dat ik dan die plaatsen niet gratis aan zou kunnen bieden.” Camperaars mogen tijdens openingstijden gebruikmaken van de toiletten van het restaurant.

Vianen is op loopafstand, maar op donderdag 18 mei rijdt er ook een shuttle tussen de pont en de plek waar de sleepboten liggen voor een euro per persoon voor een retourtje.

Het adres van de tijdelijke camperplaats is: Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve
www.ponthoeve

Buitenstad 69, 4132 AB Vianen.
Niet te verwarren met de Parking Ponthoeve, aan de Buitenstad 58

 

Bezoeken: 20

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren