Camperplaats Weert, een aanrader.

We zijn de vakantie begonnen in Weert op de camperplaats alwaar wij het super hebben ervaren, de ontvangst was super goed en vriendelijk en de beheerders proberen het iedereen naar de zin te maken u wordt de plaats gewezen en ik zeg de plekken zijn super mooi en prachtig verzorgd en onderhouden.

De stroom is ook super goed geregeld als ik het goed onthouden hebt, is het 1 euro voor een kWh en dat is super netjes en het ligt natuurlijk aan uzelf wat u erin gooit en verbruikt.

Het sanitair is super mooi en verzorgd, de douches kunt u tegen betaling van 50 cent 5 minuten gebruiken wat eigenlijk op heel veel plaatsen zo is en vind ik ook heel normaal. Daarnaast hebben ze een groot lokaal waar men op je gemakje kunt gaan zitten en een boekje kan lezen of een spelletje doen maar ook tv kijken behoort tot de mogelijkheden. Ook ligt er allerlei documentatie over de dingen die er te doen zijn in de omgeving. Daarnaast is ook de mogelijkheid om naar het centrum van Weert te gaan en dit ligt op een kleine kilometer van de camperplaats, ook is er op zaterdag een grote markt alwaar men u te goed kan doen aan de vele gezonde maar ook ongezonde dingen en ook vindt u er redelijk veel terrasjes en restaurants waar u heerlijk kunt eten.

Ook ligt de camperplaats langs het kanaal waar ook voor de vissers onder ons de mogelijkheid is een hengeltje uit te gooien en te proberen een visje te vangen en die zitten er, ik spreek uit ervaring.

Camperplaats Weert. Ik zeg Doen !!!!

Suffolkweg zuid 30
6000 RX Weert
tel. 0495531079.

Hits: 241