Uitgelichte camperplaatsen.

Camperplaats Ittervoort

Camperplaats Ittervoort krijgt nieuwe, jonge en energieke eigenaren.

In het Limburgse Leudal ligt camperplaats Ittervoort waar met ingang van 15 maart een nieuwe eigenaar is die de camperplaats gaat runnen. het is eigenlijk niet een eigenaar maar twee en dit zijn  Esther en Mark Koelen, twee jonge mensen met twee kleine kinderen, betrekken dan samen het woonhuis bij de camperplaats. De camperplaats, waar genoeg plaats is voor 30 campers, is de verantwoordelijkheid van Esther, en geloof mij, die al bruist van de plannen, is dat niet geweldig?

De oude eigenaren zijn blij dat hun populaire camperplaats, die ze in achttien  jaar vanaf niets hebben opgebouwd, nu  overgedragen is aan een stel jonge en energieke mensen . De vorige eigenaar, eigenlijk nog de eigenaar tot vijftien maart zegt, Ik ben bijna zeventig, het wordt langzamerhand tijd om te gaan genieten van mijn pensioen.
Terwijl de eerdere eigenaren Jan en Geert de wachttijd voor hun nieuwe Franse huis overbruggen, gaan ze met hun camper toeren en  bij camperplaatsen van collega’s langs,
En Esther is al druk bezig met het vormgeven van haar ideeën.  Ze zegt, we willen het hele jaar open zijn en  kijken of daar voldoende animo voor is. Verder ga ik een verkooppunt beginnen waar ik eieren van onze eigen kippen en groenten uit mijn moestuin ga verkopen. En ook eigen bakproducten. De appels en kersen van de bomen waar de campers tussen staan, blijven uiteraard vrij pluk- en eetbaar voor onze gasten, wat natuurlijk helemaal super is, wat gaat er boven een vers stuk fruit.

Alle voorzieningen van de camperplaats Ittervoort zijn prima in orde en blijven voorlopig zoals ze zijn zegt Esther, en natuurlijk gaan het eerste jaar maar eens kijken hoe alles gaat, maar dat is ook weer het advies van Jan en Geert, zo verteld ze. En zodra we verbeterpunten tegenkomen, zullen we die zeer zeker aanpakken.
Camperplaats Ittervoort heeft:

Een grote grasweide
Toiletgebouw met douche, wc, aanrecht.
Gescheiden afval inzameling
Ledigen vuilwatercassette
Watertappunt
WIFI
Stroompunten 6A
Omheind terrein
En dan vind u de Supermarkt op 500 meter
en ook de bakker op 500 meter

Brigittastraat 31
6014 AT
Ittervoort (NL)
+31 (0)6 17667862
info@camperplaats-ittervoort.nl 
camperplaats-ittervoort.nl

Bezoeken: 343

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren