LAATSTE NIEUWS

Nieuwe camperplaats bij jachthaven bij Veluwemeer

Watersportvereniging Biddinghuizen heeft een ruime strook gras langs het water bij de haven gereserveerd voor vijftien tot twintig campers. Want ja, wat als de voorzitter van een watersportvereniging niet alleen een passie voor boten heeft maar zelf ook een camperaar is, die ziet zulke zaken anders en als je dan toch ruimte over hebt, dan kun je die beter maar nuttig gebruiken en  benutten hij begrijpt dat de  voorzieningen voor jachten zijn ook geschikt zijn voor campers want alleen maar geweldig is.

Er is hier toch al wateren stroom maar ook loosplekken en sanitair zijn aanwezig zo zegt de havenmeester die spreekt namens voorzitter en initiatiefnemer dhr. Veenstra, die nu zelf met de camper op reis is.

En dit is ook een locatie met een prachtig uitzicht die leuk is voor watersporters, maar zeker ook voor camperaars. We zitten hier op fietsafstand van Kampen en Elburg maar ook Harderwijk en Dronten en zelfs pretpark Walibi is in de buurt
En de supermarkt is hier ook op loopafstand , dus dat is alleen maar fijn als je een boodschapje nodig hebt.

Het Veluwemeer met zijn strandjes is ook vlakbij en in de jachthaven mag je zelfs kanoën en suppen Maar je moet dan wel een eigen kano of supboard bij je hebben anders wordt het niet veel.

De camperplaatsen kosten:
15 euro per nacht incl. toeristenbelasting
Stroom is verkrijgbaar vanaf de palen wat 50 cent per KW kost

Bezoekadres
Noorderbaan 71
8256 PP
Biddinghuizen
Emailadres
wsvbiddinghuizen@gmail.com
Telefoon
Tel: 0321 – 33 28 63
wsv-biddinghuizen.nl

Bezoeken: 261

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren