één pan met kant-en-klare rijst.
Nog een gemakkelijk en snel recept voor 2 personen, één pan met kant-en-klare rijst
- Ca. 250 gram kippenvlees of varkensreepjes of runderreepjes.
- Zakje saté marinade van Conimex,
- 3 lepels olie,
- 1 eetlepel sojasaus,
- 1 eetlepel water,
- pak roerbakgroente 400 gram (elke soort is prima),
- kant-en-klare rijst voor 2 personen.
Vlees marineren volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking saté marinade
Het is te veel marinade, maar kruidt dan tevens de groente bij het bakken.
Bereiding:
- Het gemarineerde vlees bakken in een hapjespan of wok, gaar bakken,
- Roerbakgroente erbij, ook gaar laten worden.
- Als laatste de kant en klare rijst erbij.
- Doe dit niet in de magnetron, zoals op de verpakking staat.
- Serveren als de rijst ook voldoende warm is.
Eet smakelijk.
Weergaven: 293