één pan met kant-en-klare rijst.

 

Nog een gemakkelijk en snel recept voor 2 personen, één pan met kant-en-klare rijst

  • Ca. 250 gram kippenvlees of varkensreepjes of runderreepjes.
  • Zakje saté marinade van Conimex,
  • 3 lepels olie,
  • 1 eetlepel sojasaus,
  • 1 eetlepel water,
  • pak roerbakgroente 400 gram (elke soort is prima),
  • kant-en-klare rijst voor 2 personen.

Vlees marineren volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking saté marinade
Het is te veel marinade, maar kruidt dan tevens de groente bij het bakken.

Bereiding:

  1. Het gemarineerde vlees bakken in een hapjespan of wok, gaar bakken,
  2. Roerbakgroente erbij, ook gaar laten worden.
  3. Als laatste de kant en klare rijst erbij.
  4. Doe dit niet in de magnetron, zoals op de verpakking staat.
  5. Serveren als de rijst ook voldoende warm is.

Eet smakelijk.

Weergaven: 293

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren