Quesadilla’s met ham.

Ingrediënten: 
  • 8 plakken ham
  • 3 a 4 tomaten
  • 2 bosui
  • 8 eetlepels geraspte kaas
  • 4 wraps
  • Snuf paprikapoeder
  • Boter om in te bakken

Bereiding

  1. Snijd de tomaten in plakjes en de bosui in ringetjes.
  2. Verhit een beetje boter in de pan en leg een tortilla wrap er in.
  3. Verdeel over de helft ongeveer 2 plakjes ham, plakjes tomaat, bosui, ongeveer 2 eetlepels geraspte kaas en wat paprikapoeder.
  4. Klap de wrap dicht en bak een paar minuutjes in de pan.
  5. Draai de wrap voorzichtig om en bak ook de andere zijde licht bruin.
  6. Leg de quesadilla op een bord en snijd in punten.

Nog een tip, u kunt er ook nog een blaadje sla of rucola er bij doen.

Eet smakelijk

Weergaven: 249

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren