LAATSTE NIEUWS

Camping Um Wirt Luxemburg.

Klik op de foto’s voor een  vergroting.

Na al een aantal keren er voorbij gefietst te zijn en dan maar denken, wat voor camping zal dit nu weer zijn ,want er zijn er genoeg in Luxemburg natuurlijk maar ze liggen ook allemaal relatief dicht bij elkaar eigenlijk kan dit ook niet anders omdat de oppervlakte van Luxemburg ongeveer gelijk is aan de provincie Limburg in Nederland. Ik dacht altijd het is veel groter maar niets is minder waar.

Op deze camping is de ontvangst super te noemen, het is natuurlijk ook hoe men zichzelf maar vriendelijk en gewoon, zoals met ook normaal aangesproken wilt worden, open en vrij  waar Piet Piet is en Truus Truus en een goeie grap is ook altijd welkom, zo heb ik het ervaren. TOPPIE.

Het is een nette camping gelegen aan de rivier de Sauer  wat een rustige stromende rivier is, waar men ook heerlijk kunt pootje baden maar ook met uw luchtbed een eind de rivier afdrijven maar ook voor de kinderen is het hier goed vertoeven, dit omdat ze er heerlijk in kunnen spelen en dammen bouwen en zo, dus ook voor de kinderen een aanrader maar ook hebben ze een speelveld gemaakt voor de jeugd alwaar men naar hartenlust kunt voetvolleybal spelen maar ook jeu de boules spelen.
Aan de andere kant van de weg is een voetbal en tennis baan in een soort kooi waar men zich ook kan uitleven om te voetballen of een balletje te slaan.

Het is er goed vertoeven en ook het sanitair is helemaal super, lekker ruim en schoon wat natuurlijk ook een visite kaartje is van een camping maar ze doen hun uiterste best om het voor iedereen  naar de zin te maken.

Natuurlijk kan je er ook uit eten maar u kunt ook eten afhalen en geloof mij, de specialiteit is echt het halve haantje met friet of aardappelkroketjes deze is niet te versmaden, heerlijk gekruid , lekker mals vlees maar bovendien gaar, zodat u naar hartenlust kunt kluiven van deze overheerlijk maaltijd. Maar natuurlijk hebben ze ook een menukaart waar u heel veel verschillende gerechten van kunt bestellen.

Ook is hier een hele mooie bar waar je, als het iets minder weer is een consumptie kunt bestellen en waar ook in het hoogseizoen op de woensdagavond een bingo gehouden wordt met schitterende prijzen, echt de moeite waard om hier aan mee te doen, succes alvast.

Al met al is mijn gevoel zo, dat als je er geweest bent en je weer naar huis gaat of verder reist, dat je graag terug wilt komen naar deze camping om wederom te genieten van alles wat ze hier te bieden hebben.
Voor uw dagelijkse boodschappen zult u een stukje moeten rijden of fietsen want het is super leuk fietsen naar Diekirch en of naar het aangrenzende Ingeldorf langs het water op een vlakke ondergrond dus geen klimmen en klauteren, waar men de Cactus en de Lidl kunt vinden en in Diekirch de aldi en action enz enz te veel om op te noemen.

Camping “UM WIRT”

12, rue de la Gare
L-9353 Bettendorf
Tel: + 352 80 83 86
Email: camping@bettendorf.lu

www.camping-bettendorf.lu/nl/welkom.html

 

Bezoeken: 220

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren