Betalen voor camper plek in Terneuzen

Gaat dit gaat echt problemen geven, vooral voor de ouderen onder ons?

Het nieuwe systeem om te betalen voor camper plaatsen in de gemeente Terneuzen kan de bezoekers nog niet bekoren. Meerdere gasten zijn vertrokken, anderen kregen het niet voor elkaar om te betalen wat natuurlijk heel frustrerend is voor vele camper vrienden.

Aan een paal bij de camperplaats aan de Otheense kreek in Terneuzen is een bord geplaatst met daarop de uitleg hoe mensen moeten betalen. Ze moeten daarvoor inloggen via een app en dan kunnen ze betalen. Maar dat lukt niet altijd. Ik heb wel een e-mailadres
maar geen 06-nummer, zegt een 83-jarige bezoeker uit Noord-Holland. En nu kan ik dus niet betalen. En dus kan hij hier niet parkeren en overnachten met de camper wat natuurlijk niet de juiste weg is en het klopt natuurlijk , we blijven natuurlijk niet jong en de techniek gaat vaak te hard voor de senioren en weten het niet meer.

Digibeet

Zijn buurman valt hem bij. Ik ben helaas een digibeet en zeker niet de enige bij de ouderen onder ons, zegt hij.  Dat gaat echt problemen geven en vooral voor de ouderen onder ons. Een Belg die een stukje verderop staat schakelt zijn vrouw hiervoor in. Ik ben daar geen specialist in, dat kan zij beter dan ik, althans dat hoop ik dan maar.

Geen faciliteiten

Dat de camper bezitters moeten betalen voor de overnachting snappen ze wel en vinden ze ook helemaal niet erg.  Maar zorg dan wel voor voorzieningen zoals water en elektriciteit, zegt een van hen. En de gemeente had beloofd, het aantal plaatsen uit te breiden maar er zijn er maar vier, zegt zijn buurman. De manier waarop dit allemaal gegaan is niet best zeggen de camper vrienden en dat is heel erg jammer.
We hopen natuurlijk dat de gemeente Terneuzen dit ter harte neemt en dan toch nakomt wat ze beloofd hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *