Uitgelichte camperplaatsen.

Camperplaats Heusden.

Heel veel plezier op camperplaats Heusden.

In Heusden is een supermooie camperplaats aangelegd  en wel op de landtong in de Maas wat natuurlijk voor de liefhebbers van boten en die graag aan het water staan een super mooi plek is om een aantal dagen en nachten te vertoeven. Het is een mooie maar wel wat winderige plaats als het waait en ik vertel dit, als u misschien wat vatbaar bent voor de wind, zou u misschien en klein windscherm of zijwand aan of bij uw luifel kunnen plaatsen.

Alle voorzieningen zijn aanwezig zoals watertappunt en chemisch toilet losplaats maar een hele mooi grijswater losplaats.

De sanitaire voorzieningen zijn zeker aanwezig en ook heel netjes en wordt twee keer per dag schoongemaakt wat denk ik wel een vereiste is omdat er 1 unit is met 2 douches en toiletten, alleen het enige nadeel is dat een toilet en douche in 1 ruimte zit, dus als er 2 aan het douchen zijn kunt u geen gebruik maken van het toilet en let wel, als er 2 personen gedoucht hebben is het warm water op maar de eigenaar heeft mij beloofd, dat hij gaat kijken om hier een boiler bij te hangen zodat iedereen tevreden kan zijn en kan douchen wanneer het kan. Maar ook de afwasplaats in de nabije toekomst gebruikt kan gaan worden met warm water in plaats van koud water, lijkt mij toch wel een vereiste en ik heb er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen.

 

IN- EN UITCHECKEN kan alleen via de app  aanuit.net en in de kiosk ter plaatse.

Inchecken is tussen 7.00 en 22.00 uur via de Camper Kiosk of de App van Aan mogelijk Betalen kan via PIN of met creditcard.

Uitchecken gebeurt ten laatste om 12:00 . Let op dat u hiervoor de Strekdam af bent gereden anders kunt u niet meer uitrijden.

Wilt u graag een nachtje langer blijven? Bijboeken kan eenvoudig in de Camperkiosk.

Dit systeem is niet mijn ding maar omdat er steeds meer camperplaatsen gebruik van gaan maken zal dit in de toekomst misschien de enige optie zijn om te betalen maar daarnaast ben ik natuurlijk zeer benieuwd of het sociale contact tussen uitbater en wij camper vrienden intact blijft. Laten we het positieve er van in blijven zien.

Ook de stroompalen kunt u alleen via deze app bedienen dus als u stroom wilt gebruiken, dan de stekker erin en het nummer invoeren wat bij uw stekker vermeld staat, dan bij de app aanuit.net onder ket kopje stroom en klaar , het is niet moeilijk maar wel heel erg onwennig.

Als u gesteld staat is het zeker de moeite waard om het vestingstadje Heusden te gaan verkennen want, het stadje is een heel mooie ontdekkingsreis zijn en zeker bij mooi weer een terrasje pakken en een lekkere versnapering daarbij, is natuurlijk een super mooi gebeuren. Dit alles is niet ver lopen of fietsen want te voet bent u al na ongeveer 500 meter lopen in het centrum van Heusden.
Er zijn heel veel terrassen maar ook diverse winkels waar ogen te kort komt om alles te bekijken maar ook om de wandeltocht over en langs de vestingwallen te lopen is natuurlijk super mooi met het uitzicht over de stad en het water.

Al met al zeker de moeite waard om die kant eens op te gaan en u zelf te overtuigen wat er allemaal te zien en te beleven is.

TARIEVEN.

Laagseizoen: van 1 jan – 30 jun  19 euro per 24 uur.

Hoogseizoen: van 1 jul – 30 sept 20 euro per 24 uur.

Laagseizoen: van 1 okt – 30 dec 19 euro per 24 uur.

Contactgegevens.

Scheepswerf 1
5256 PL HEUSDEN
Telefoon: 0416 – 661 574

Email: info@nauticalservicesheusden.nl

 

Bezoeken: 821

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren