Uncategorized

Camping buitengoed de boomgaard in Bunnik

Het kwam eigenlijk door een familiebezoek dat we op deze camping terecht kwamen en dit op een camperplaats bij de camping, nee ik zeg het verkeerd “op de camping” want daar hebben ze 32 camperplaatsen waar je met volle tevredenheid kunt staan en dan toch gebruik mogen maken van alle faciliteiten die de camping bied.
De camping ligt redelijk dicht bij een snelweg waar je geen last van ondervind. Als je komt aanrijden is  de entree al zo mooi, je rijd door een laan van naaldbomen heen en als je daar doorheen bent, lijkt het of er een wereld open gaat want, wat je dan ziet verwacht je niet van buitenaf, zo mooi en verzorgd.
Ook in de receptie waar men enorm vriendelijk ontvangen word, ook daar kijkt je de ogen uit omdat, je ook in een klein winkeltje staat waar leuke snuisterijen te koop zijn maar ook diverse streekproducten zoals fruitsappen en boerenkaas en overheerlijke ijsjes, zo is er hier aan heel veel dingen gedacht.
Ook is er een broodjes service wat natuurlijk ook super fijn is om ‘s morgens een heerlijk vers broodje te kunnen verorberen.

Weergaven: 2

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren