Tweeëntwintig nieuwe camperplaatsen.

Er zijn in Nederland afgelopen maand zeventien nieuwe camperplaatsen bij gekomen, in België werden er vijf geopend. Camperplaats Flevo Marina is in handen van de naastgelegen jachthaven gekomen.

Een van de nieuwe locaties is camperpark ’t Schaartven in Overloon. Op deze camper locatie is er ruimte voor dertig campers die aan het strand bij de zwemplas kunnen staan. De camperplaats ligt aan de rand van natuurgebied de Overloonsche Duinen en is een goede uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten in de omgeving.

Bij een aantal nieuwe camperplaatsen kun je overnachten tussen de dieren. Zo overnacht je op Camperplaats Vechtdal Hooglanders tussen de Schotse hooglanders, bij Camperlocatie Happy Cows tussen de koeien en bij Camperplaats Alpaca-World tussen de wollige alpaca’s.

Ook voor de liefhebbers van waterrijke gebieden zijn er nieuwe camperlocaties bijgekomen. Zo openden Jachthaven WV Hellevoetsluis en Camperterrein Zwaansmeerpolder bij de jachthaven de deuren voor campers. Liever dicht bij de zee? Dan is Camperplaats Bij Zee in Stellendam een locatie om uit te proberen.

En nog veel meer, een overzicht van alle 23 camperplaatsen is terug te vinden op de website van de NKC https://www.nkc.nl/

Hits: 223