Twee camperplaatsen in Wijchen komen te vervallen.

De camper Parking Oude Bibliotheek in Wijchen komt per 24 januari 2023 te vervallen. De gratis camperplaats waar twee campers konden staan werd altijd goed gewaardeerd, al zorgde de nabijgelegen drukke weg wel voor wat geluidshinder. Maar ja het is war je voor kiest en ja gratis is natuurlijk wel een dingetje onder verschillende camperaars.

Omdat heel veel gemeenten te maken hebben met het feit dat statushouders geplaatst moeten worden en vanwege recente ontwikkelingen voor de huisvesting van deze mensen, worden er op korte termijn op deze locatie wooneenheden geplaatst. Of er een alternatief komt voor de camperplaats is nog niet bekend.
Wel wijst de gemeente erop dat er binnen de gemeente Wijchen ook mooie camperplaatsen te vinden zijn bij recreatieondernemers, dit is voor de campings wel een voordeeltje dan maar goed, niet iedereen wilt op een camping staan met de camper maar goed als alternatief is dit natuurlijk wel een optie.
Toch ben ik wel benieuwd of er meerdere camperplaatsen zullen gaan verdwijnen voor nog meer van deze zaken, natuurlijk hopen wij niet dat het zo ver gaat komen, we houden u op de hoogte van de gang van zaken op dit gebied.

Hits: 114

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren