Old timer Mercedes 307D.

Een mooie oldtimer Mercedes 370 D uit 1979.

Hier op deze foto de camper in oude staat en is ook met Duck tape aan elkaar geplakt.

Deze camper kregen de eigenaren in bezit in februari 2020 en zoals hij er uit zag was nogal oud, vuil en vies maar ook aan de technische staat waren wel wat verbeterpuntjes noodzakelijk maar goed dat wisten de eigenaren ook wel toen ze deze camper kochten natuurlijk.

Het chassis is een Mercedes onderstel met de eigenlijk normale cabine die is aangepast toen ze in de fabriek de LMC caravan erop bouwde. Zo als het zich laat aanzien, was dit een proefproject van Mercedes met LMC om hier een camper van te maken om hier de markt mee op te gaan maar of dit ook ooit tot uitwerking is gekomen, dat laten we even in het midden omdat we die zekerheid niet hebben.

Wel kunne we u zeggen, dat alles wat u ziet aan de camper op de foto’s in de originele staat is en op de kleur na weinig of niets aan veranderd is maar zoals u kunt zien is dit ook weer een heel leuk exemplaar.

Het is wel zo, als u goed kijkt op de foto’s, dat er in deze camper geen voordeuren zitten en dit omdat de cabine bij de bouw is aangepast om de LMC caravan erop te plaatsen en er zo min mogelijk aan te verspijkeren. Dit is voor mij wel het eerste exemplaar wat ik tegenkomt zonder voor portieren,

De eigenaren zijn er heel happy mee en gaan er nu graag mee op pad, wat wij natuurlijk heel erg op prijs stellen en dat ook andere camper vrienden van deze camper mogen genieten als ze hem zien of tegenkomen.

Ook is deze wagen gebruikt voor bruiloften zoals je kunt zien zijn de eigenaren ook met deze camper naar het stadhuis gereden om daar het jawoord aan elkaar te geven en zo te zien heeft er niemand nee gezegd en hopen ze heel lang en gelukkig met elkaar door het leven te gaan met een schitterende camper.

Hits: 522

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren