Uitgelichte camperplaatsen.

Nieuwe camperplaats Zuidwolde.

In het Zuid Drentse Zuidwolde net boven Ommen, heeft bungalow park het Nolderwoud speciaal verharde camperplaatsen aangelegd , om ook de camperaars de mogelijkheid te geven om van de rust en ruimte te kunnen genieten maar ook de privacy, wat ze daar heel erg waarderen.

De realisatie voor een camperplaats kwam eigenlijk tot stand, door vooral de vissers die graag die kant op kwamen om heerlijk te kunnen vissen in alle rust en kalmte. De vissers kwamen van heinden en ver om daar hun hengel uit te gooien om te vissen op karpers, wat natuurlijk een mooie sport is om van die grote vissen boven water te krijgen.

Niet alleen de vissers  die  ook uit Nederland  kwamen maar ook uit België en Duitsland, maar zeker ook de andere enthousiaste camperaars hebben de eigenaar dan ook weer enthousiast gemaakt, om tien verharde camperplaatsen te realiseren.

De camperplaats heeft een super mooie ligging, dit is aan een bosrand waar je over viswater maar ook zeker over de weidse polders uitkijkt.

Omdat de camperplaats hoort bij het kleinschalige bungalowpark is er toch wel voor iedereen wat te doen Er is een groot terras en voor de kleinere jeugd een mooi veld met speel toestellen en wat verderop zijn er sportvelden waar je kunt voetballen maar ook kan je er volleyballen wat natuurlijk een schitterende uitdaging is, als je het spel een beetje beheerst. Ook kan je er heerlijk een spelletje jeu de boules spelen.

Op het park is er ook een beauty en kuurinstituut en een frisse duik behoort ook tot de mogelijkheden en dit in de zwemvijver aan mooie witte stranden

De ze omgeving is natuurlijk ook heel erg geschikt voor wandel en fietstochten, dus zeker de moeite waard is om een keer heen te gaan waar de man zijn hart kan ophalen met eventueel vissen en de dames in het beauty en kuurinstituut, of natuurlijk op het terras

Bungalowpark Het Nolderwoud
Ommerweg 59
7921 TB
Zuidwolde
0528-373882
info@nolderwoud.nl
www.nolderwoud.nl

Hits: 266

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren