Geen ‘nee’ meer verkopen voor camperplaats Midwolda.

Camperplaats Jachthaven Midwolda is fors uitgebreid, van 10 naar 25 camperplaatsen. Al langere tijd weten camperaars deze plek aan het water te vinden en daardoor moest nog wel eens ‘nee’ worden verkocht.

Hoeken en gaten.

Met de uitbreiding gaat een lang gekoesterde wens van havenbeheerder dhr. Huisman in vervulling. We zitten vlakbij de Duitse grens en aan het water. Dat is dus aantrekkelijk voor de Duitse gasten die we vaak hebben. Op vrijdag na het werk komen ze hier en zondagmiddag gaan ze weer terug. Ook door corona is het drukker geworden. Nederlanders reden met hun camper rondjes door Nederland. Vaak moesten we de camperaars in hoekjes en gaatjes drukken. Maar soms was er gewoon echt geen plek vertelt dhr. Huisman over de reden waarom de camperplaats een maatje groter is gegroeid. Camperplaats specialist dhr. Blaauw van de NKC werd door  dhr. Huisman ingeschakeld voor advies over de inrichting van het stuk grond. Hoe gaan we de campers neerzetten? Wat is het meest efficiënt? Hoe ontsluiten we het terrein? Ook hebben wij geholpen met de vergunningaanvraag.

Picknick.

Het terrein van de camperplaats is met ruim 2.000 vierkante meter uitgebreid. Een braakliggend grasveld bij de haven is nu onderdeel ervan. Ook zijn er twee picknickplaatsen gerealiseerd. We hebben een vrij open veld, gasten hebben soms behoefte aan schaduw op warme dagen. We hadden al twee da platanen staan en daaronder hebben we de picknickplaatsen gerealiseerd. Zo kunnen gasten gezellig bij elkaar gaan zitten. Om het terrein verder aan te kleden zijn er twaalf bomen en zo’n 600 struiken geplant. Het gaat hier om laurier, waarmee de plaatsen zijn afgebakend. Ook is er een beukenhaag bij de picknickplaatsen.”

Sanitair.

De capaciteit is dus toegenomen, maar de sanitaire voorzieningen zijn gelijk gebleven. Dat zal zo blijven, weet Huisman. We hebben acht toiletten en vier douches. Die zijn er ook voor de gasten met een boot in de jachthaven. Dat aantal is genoeg, we hebben nog geen rijen voor de douches gezien.

Meer informatie over de nieuwe camper locatie staat op Campercontact.com onder sitecode 24347

Hits: 69

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *