Caravan Salon Düsseldorf trok 185.000 bezoekers.

De zestigste Caravan Salon in Düsseldorf heeft 185 duizend bezoekers getrokken. “Deze opkomst heeft onze verwachtingen duidelijk overtroffen”, zegt Erhard Wienkamp, managing director van Messe Düsseldorf. In het recordjaar 2019 trok de beurs 268 duizend bezoekers, vorig jaar bleef de teller steken op 107 duizend. Afgelopen zondag was de tiende en laatste beursdag.

13 beurshallen.

Niet minder dan 653 exposanten uit 31 landen presenteerden hun innovaties, noviteiten en trends uit de camper- en caravansector, in dertien beurshallen. Vanwege de coronapandemie waren echter niet alle campermerken vertegenwoordigd. Zo ontbraken de merken die vallen onder de Erwin Hymer Groep, zoals Bürstner, Carado, Dethleffs, Hymer, Laika, LMC, Sunlight en Niesmann+Bischoff. Ook de NKC was deze keer niet met Campercontact op de beursvloer te vinden.

Camperbeurs Hardenberg.

Op 24, 25 en 26 september is de NKC wel aanwezig op de Camperbeurs in Hardenberg. Meer dan 75 exposanten presenteren hun aanbod van nieuwe en gebruikte campers. Er worden camperrijlessen gegeven, er zijn stands met reisinformatie, er is een campertheater en een fietsparcours. Informatie over de beurs is hier te vinden.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

Ook is de NKC te vinden op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht, die plaatsvindt van 6 tot en met 10 oktober. “Dit jaar besteden we extra aandacht aan duurzaam kamperen. We zetten onderwerpen als huren en sharen op de kaart”, meldt de organisatie. Informatie over de beurs is hier te vinden.

Hits: 22

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *