Camperplaats Stee in Lhee

Kerst en Oud & Nieuw vieren bij Stee in Lhee

Ook dit jaar gaan we de feestdagen gezellig vieren bij Stee in Lhee. Ons terrein is sfeervol verlicht, u kunt met de vele gezellige restaurants in de buurt wandelend naar de restaurants of gemakkelijk uw diners laten bezorgen aan de camperdeur. Desgewenst kunnen we u menu doorsturen en we adviseren u graag!

Vanwege de directe ligging nabij het Nationaal Park Dwingelderveld kunt u ook bij regenachtig weer lekker een frisse neus halen in het bos of een mooie wandeltocht maken vanaf Camperparc. Op kerstavond kunt u vanaf de Brink in Dwingeloo (2km) een sfeervolle kerstwandeling maken.

Op oudejaarsdag gaan we weer de gehele dag oliebollen bakken en kunt u een glaasje gluhwijn halen bij de vuurschalen. Er is live muziek van Lara Boode en Gijs Kos. Uiteraard alles kosteloos! De Huiskamer is geopend, hier kunt u een spelletje doen met andere gasten of bijvoorbeeld een film kijken op grootbeeldscherm. Uiteraard is Camperparc Stee in Lhee vuurwerkvrij, in de buurt zult u oudejaarsdag wel de traditionele melkbussen horen.

In tegenstelling tot gewoonlijk bij ons, kunt u de feestdagen plek reserveren. Niet op nummer, maar we zullen proberen met uw wens rekening te houden! Afgelopen jaarwisseling stonden we zo goed als vol. U bent van harte welkom!

Camperparc Stee in Lhee.

Lhee 78
7991 PJ
Dwingeloo
E-mail: info@steeinlhee.nl
Tel: 06-51431747

Hits: 24

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren