Camperplaats Otje

Ook dit is een vuurwerkvrije camperplaats.

Camperplaats Otje geeft ruimte aan 25 mooie ruime plaatsen op een gesloten terrein waar alle voorzieningen aanwezig zijn.
Deze camperplaats ligt in een mooi natuurgebied, in de buurt van de maas en is volledig voorzien van gras met verharde oprij platen.

Camperplaats Otje in Neer Limburg ,daar zijn wij geweest en hebben dit als een zeer mooie nette geweldige camperplaats ervaren waar men klaar staat voor je als je ergens mee zit of als er iets gedaan moet worden. Het zijn mooie verharde plaatsen met een super ruim grasveldje naast de camper waar je geen matjes of kleedjes hoeft en mag neerleggen omdat het gras al een mooi tapijt is.
Het is een camperplaats, waar natuurlijk ook bomen staan en waar u een klein beetje moet kijken waar je gaat staan en dit, omdat er niet op alle plaatsen vrij zicht is op het zuiden om uw schotel, als u deze wilt gebruiken uit te richten maar goed, als u dit niet nodig heeft, dan lekker gaan staan waar u wilt zou ik zeggen.
Ook zijn er een paar plaatsen voor de wat langer campers die niet op een plaats van  zeven meter kunnen staan dus, zo zie je maar, er is bijna overal aan gedacht.

 

foto 1 de gewone camperplaatsen die tot ongeveer 7 tot zevenen halve meter en foto 2 links de grote camperplaatsen de 8 meter plus.

Leuk terrasje.

Ook is er een terrasje gemaakt op de camperplaats, waar je gezellig, als je dit wilt, lekker bij elkaar kunt zitten en daar een versnapering drinken drinken, tegen betaling natuurlijk. Nu de terrasjes weer open mogen, is dit ook geen punt meer en kunt u gerust gaan zitten, denk aan uw eigen veiligheid.

Het sanitair gebouw.

Het sanitair gebouw is voorzien van een voorportaal, waar men de afwas kan doen en ook is er een wand met info en documentatie. Ook liggen daar de inschrijfformulieren en enveloppes om daar u ingevulde overnachtinglijst en uw geld in te doen die u daarna in de grijze brievenbus mag doen en ook is er een louche bank waar je op je gemak kunt gaan zitten wachten, mocht het misschien bij de toiletten of douches wat aan de drukke kant zijn en u even geduld moet hebben voor u aan de beurt bent. Ook zijn er 4 wastafels en 2 mooie douches en 2 toiletten. Ann de voorzijde van het gebouw is er een ruimte om uw toiletcassette te legen. Uw grijs water is op een andere plek om deze te ledigen.

   

Het is echt een aanrader om deze camperplaats eens te bezoeken en dan weet ik zeiler, dat u gelijk zegt, dat u daar zeker een keer naar terug wilt gaan en het mooie is, dat vooraan de weg een borrel café is die ook van dezelfde uitbater(s) is waar u natuurlijk welkom bent voor een borrel of een andere versnapering. Bij deze vraag ik u, ga lekker een borrel drinken om deze uitbaters ook te steunen na een hele vervelende periode van dat de gasten er helaas niet welkom waren door toedoen van de regelgeving. Ik zeg, gewoon doen en ga genieten op het schitterende binnen terras.

café.                                                                                binnen terras.                                                      in het café.

Adres:

Camperplaats Otje  –  Napoleonsweg 4 –  6086 AE Neer  –  +31 (o)655805699

Coordinaten

51° 16′ 31″ N
6° 0′ 31″ E

Het tarief is  12 euro per nacht en stroom is 2.50 euro extra.

Hits: 567

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren