Camperplaats In De Verte

Camperplaats In de Verte id een hele mooie camperplaats waar u zeker terecht kunt met uw trouwe viervoeter, om weg te zijn van alle knallen van vuurwerk, waar de meeste honden een hekel aan hebben en niet alleen de honden maar ook de baasjes zijn er niet van gediend dat de hond in het dorp of de stad niet meer kan worden uitgelaten, omdat er steeds weer vuurwerk wordt afgestoken en dat de beestje met de staart tussen de pootje willen wegrennen.
Daarom is het ook weer met deze komende feestdagen goed vertoeven op deze camperplaats, die geheel vrij is van vuurwerk en ook in het polderlandschap ligt ver van bebouwd kom van stad of dorp.

Kees en Patricia Jansen heten u welkom.

Camperplaats IndeVerte Lottum: Mooie camperplaats in Limburg speciaal voor hondenbezitters en rustzoekers. Afgebakende ruime plaatsen op gras met uitzicht. Bos en akkers naast uw camper. Gelegen in het buitengebied. Het veelzijdige landschap van Horst aan de Maas doet iedereen versteld staan. Uitgestrekte Maasarmen, Peellandschap, broekbos, elzenbos, arme zandgronden en vruchtbare landbouwgrond maken de natuur van Horst aan de Maas het ontdekken waard! Trek erop uit met de fiets of te voet want de mogelijkheden zijn nagenoeg onbeperkt.

Camperplaats In de Verte.
Horsterdijk 97
5973PM
Lottum – Holland
0641519265
camperplaatsindeverte@outlook.com

 

Hits: 40

U kunt de inhoud van deze pagina niet kopiëren