Camperdrive in Den Bosch komt eraan.

Eindelijk is het zover, er komt een camperdrive in Den Bosch. In september wordt met de aanleg begonnen, als het goed is kan aankomende winter al gebruik gemaakt worden van de nieuwe camper plaatsen in de Bourgondische stad.

Tien jaar later.

Na lange tijd is er eindelijk groen licht gegeven door de gemeente. Adviseurs van NKC en exploitant Hans Stelwegen van Camperplaats Den Bosch zijn er druk mee geweest. “Over een tijdspanne van tien jaar”, aldus Carla Verheijen van Campercontact Nederland. Voor Stelwagen is dit de derde camperdrive. Ook in Landgraaf (28 plaatsen) en Maastricht (100 plaatsen) exploiteert hij camperdrives.

66 plaatsen.

Er wordt ruimte gemaakt voor 66 campers, op slechts 2,5 km afstand van het historische stadshart van Den Bosch. Winkels liggen op 8oo meter afstand. Stelwegen twijfelt niet over de gemaakte keuze om in de winter het park te openen. Hij weet dat een stad zoals deze ook in de winter aantrekkelijk is voor bezoekers door de vele uitgaansmogelijkheden. Ook twijfelt hij niet over het aantal plaatsen, hiermee wordt aan een grote vraag voldaan.

Drie weken.

Het park wordt gerealiseerd naast een tijdelijke woonwijk. Om goede buren te kunnen blijven, wordt een aarden wal aangelegd langs het park. De gemeente stelde de eis dat niet langer dan drie weken aaneengesloten mag worden gekampeerd. Dat is uiteraard voor het gros van de camperaars geen probleem. dit omdat de campervrienden vaak een paar dagen staan en dan wisselt het weer dus dit zal geen problemen opleveren.

Hits: 272

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *