50.000 ste bezoeker.

 

Er was de facebook groep camper traveling en wat best aardig was en wast een leuke groep geworden is inmiddels 1250 leden en natuurlijk hoop ik dat het nog wat mag groeien en dit met betrekking tot en voor camper vrienden die zelf een huisje op wielen hebben maar ook het wereldje daaromheen zoals camperplaatsen en campings  maar ook de techniek speelt hierin een grote rol maar daarnaast zijn er natuurlijk ook de mooie verhalen te lezen en vlogs van andere mensen en niet te vergeten de “wist u dat” jes en ook de snel te bereiden maaltijden dus al met al veel ‘tips en tricks’ en weetjes.

Eerst was ik de beheerde bij een andere groep die ik in 4 jaar met behulp van de leden natuurlijk, uitgebouwd had van 1600 leden naar 7700 leden en waar we met de leden alles goed voor elkaar hadden en ook leuke campertreffen hadden georganiseerd en gedaan, wat bij de leden goed bevallen was en voor herhaling vatbaar was maar na een jaar van onenigheid en vervelende dingen er omheen, ben ik een groep voor mezelf begonnen en ik denk met een goed resultaat en hele leuke leden.

Toen ik daar een jaartje mee bezig was, vroeg een vriend van mij, waarom ga je er geen website naast doen?  Waarop ik zei joh dat ken ik toch helemaal niet en hij zegt, natuurlijk wel joh. Natuurlijk wist ik dat hij zelf een hele mooie website heeft, die heel erg veel bezoekers trekt. We hebben samen de stoute schoenen aangetrokken en de schouders eronder gezet en is mijn maatje Frans begonnen met de website te bouwen en er vorm aan te geven. We zijn samen bezig geweest en hij heeft mij geleerd hoe het moest, wat niet altijd meeviel want, het was voor mij allemaal nieuw en daar ik tot een jaar of 6 geleden een antipathie had voor computers moet ik zeggen dat Frans me bij de arm genomen heeft en mij heel veel geleerd heeft op dit gebied, daarvoor alle dank.

Op, ik dacht  25 april 2020 ging de website  campertraveling.nl  online en ik wist toen echt niet dat het een leuke en toch wel redelijk wat zeg ik, drukbezochte website zou worden waar ik dagelijks wat nieuws probeert te plaatsen, zodat de camper vrienden en bezoekers op de hoogte blijven van alle nieuwe dingen en weetjes maar ook heb ik toen een sticker laten maken die Frans ontworpen had, zie eerste foto. De eerste sticker was wel oké maar later bleek niet helemaal compleet en ook mijn naam moest eraf en daarom heeft mijn maatje weer geholpen om met mij samen een nieuw ontwerp te maken en ik denk dat het goed gelukt is, een rustige sticker met alle informatie erop wat nodig is en een diameter van 12 cm.  Deze sticker is ook te bestellen bij mij tegen een vergoeding van 4 euro inclusief verzendkosten, als u mij een PB tje doet of een appje (op de website links onderin te vinden)dan wordt deze sticker na ontvangst van de 4 euro netjes verstuurd en bij u bezorgd.

Zo’n kleine anderhalf jaar later is het zo ver, wat ik zeker niet verwacht had kwam veel snelle dan ik had durven dromen want in deze toch wel redelijk korte tijd heeft de 50.000 ste bezoeker de website bezocht en ik hoop dat ook deze persoon of bedrijf of wat dan ook hier gezien en gevonden heeft naar waar hij/zij op zoek was, ik ben best trots dat mij, nee wij dit bereikt hebben want, Frans helpt mij nog regelmatig als er iets mis is gegaan of verbeterd moet worden maar nu ben ik toch voor 97% zelf de boel aan het updaten en bijhouden en dat vindt ik best wel knap voor iemand die een hekel aan computers had en er ook niks vanaf wist, maar zo zie je maar lieve mensen, blijf in jezelf geloven en blijf positief want het is echt waar, je kunt zelf heel veel bereiken en waar een wil is is een weg.

Nog even terug te komen op het campertreffen, Als de mogelijkheid er is en naar wat ik hoop is dat  met het Hemelvaartweekend in 2022 ook zo, dan gaan we zeker weer een treffen houden van 4 dagen met natuurlijk een super BBQ en 3 keer en warme maaltijd en nog heel veel meer. Ook deze keer hoop ik dat er weer camper vrienden aan del willen nemen om er met elkaar een heel groot succes van te maken. De locatie en programma volgen zodra er wat meer bekend is en of het allemaal kan plaatsvinden vanwege overheidsregels.

Ook is er een oproep van mij, als u de groep een warm hart toedraagt, mag u ook wat schenken en dan is het leuk , als u een leuk cadeautje wilt sturen, wat ik als er een treffen is kan verloten of als prijsje beschikbaar kan stellen en ik voel het een beetje als bedelen maar ik ben zelf niet vermogend genoeg om dit allemaal te bekostigen. Ook een financiële schenking mag natuurlijk of vraag ik dan te veel? Mijn motto is, alles mag niets moet. Dus als u een bijdrage wilt leveren doe dan een appje links onderin op de website of een pb tje op facebook.

Ook bedrijven mogen sponsoren en zelfs reclame maken voor hun bedrijf  reclame-maken-op-deze-website. tegen een redelijke vergoeding natuurlijk.

Dit is hoe en is begonnen en hoe het is gegroeid en allemaal op vrijwillige amateuristische basis en ik vind het nog steeds leuk om te doen en blijf er zeker mee doorgaan om u op de hoogte te houden van alle nieuwe dingetjes op camper gebied.

Hits: 38

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *