Volop ontwikkelingen in kamperplaatsland

Er zijn twee camper locaties bijgekomen in Nederland. Daarnaast is er een pop-up camping geopend gedurende de zomermaanden en is er een loospunt voor het cassettetoilet gesloten.

In Noord-Holland is in Enkhuizen een nieuwe locatie geopend die onderdeel uitmaakt van Droompark Enkhuizer Strand. Hier liggen 40 verharde camper plekken met stroomvoorziening die uitzicht bieden op het IJsselmeer en sommige liggen zelfs direct aan het water. Op donderdag 16 juli is de officiële opening.
Sitecode op Campercontact.com: 94327.

Kamperen in Limburg

In het Limburgse Ven-Zelverheide is de camper locatie Parc Buitengewoon sinds begin juli te bezoeken. Deze locatie met 11 camper plaatsen ligt in een voormalige expositietuin van ongeveer 4 hectare. Natuurgebied Maasduinen liggen in de buurt en er is een restaurant dat in het weekend is geopend. Stroomvoorziening en douches worden op dit moment nog aangelegd. De toiletten en watervoorziening zijn al wel te gebruiken.
Sitecode op Campercontact.com: 92570.

Bij het pretpark Toverland in Sevenum, dat ook in Limburg ligt, kunnen deze zomer gasten blijven kamperen. De pop-up camping ligt op het parkeerterrein achter de houten achtbaan Troy en is open tussen 11 juli en 23 augustus. Er zijn 120 staanplaatsen met elektriciteit en er is sanitair aanwezig. Van te voren reserveren is verplicht.

Loospunt gesloten

In het Zeeuwse Tholen is per direct het loospunt voor de cassettetoiletten gesloten. De gemeente en de beheerder van de jachthaven zagen zich hiertoe genoodzaakt vanwege onjuist gebruik van camperaars. Het wangedrag bestond eruit dat men de stortplaats zeer vuil achterliet. Daardoor ontstond stankoverlast.

Wanneer gaan de niet nadenkende mensen een hun verstand gebruiken en het doorkrijgen dat ze het voor de goede welwillende camper vrienden alles stuk maken. Denk Alstublieft na bij wat u doet !!!

Sitecode op Campercontact.com: 9604.

Bron NKC

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *