Van boot naar camper deel (1)

Na er heel lang over nagedacht te hebben, hebben wij onze boot in 2010 kunnen verkopen en dit nog in de crisisperiode van 2008 en hebben wij besloten een andere weg in te slaan en wel die van het camper leven.

Na heel lang zoeken hebben we een mooie gevonden en zijn daar mee op reis gegaan. Het was wel ff wennen want, na het boten avontuur van ongeveer 10 jaar is het leven met een camper toch heel wat anders, eerst zie je vanaf de boot het land en met de camper net andersom dus, vanaf het land het water.

Heimwee, ja dat had ik in de beginperiode heel erg en dit omdat het mijn lust en mijn leven was maar goed, nu zijn we natuurlijk heel erg blij met de camper die we nu hebben en daar maken we tal van reizen mee.

 

 

Of ik nu nog terug zou willen naar een boot? Nee echt niet ik ben nu super happy met wat ik heb en wat we kunnen doen.

Ik zeg maar zo “leef je leven zoals jij het wil”

 

 

 

groetjes Wim

 

Hits: 186