Ui-tomaat en kaas.

Benodigdheden:

  • Uien (6) middelgrote, na gelang de grote van het portie.
  • 1 groot of 2 kleine blikjes tomatenpuree.
  • 3 eieren.
  • Plakjes kaas of strooikaas.
  • Boter of olie.
  • Peter en zout.

Bereiding.

  1. U snijdt de uien in stukjes van ongeveer anderhalve centimeter.
  2. Doe de boter een lekkere klont of olie in de pan en doe daar de uien in en laat dit bakken tot ze goudbruin zien.
  3. Doe er wat peper en zou in (smaken verschillen) natuurlijk.
  4. Voeg de tomatenpuree toe en roer dit door elkaar.
  5. Daarna de 3 eieren erin en roer dit door elkaar en bak deze mee maar blijf even roeren zodat alle eieren goed meegebakken zijn.
  6. Doe er de strooikaas of plakjes kaas bovenop zodat alles bedekt is.
  7. Laat dit op een laag vuur met een deksel erop goed smelten.
  8. Dit kunt u eten met macaroni of witte rijst maar ook op een boterham erg lekker
  9. Dit alles duurt Ong 2o minuten tot een half uur,

Eet smakelijk.