Nieuwe camperplaats in Hasselt.

In Hasselt in Overijssel is CamperParkingHasselt.NL geopend, een camperplaats met plaats voor vijftig campers. De locatie ligt direct aan het Zwarte Water, op een van de bastions van Hasselt, waarvan een deel van de contouren nog te zien is. “Een prachtige plek, binnen de voormalige stadsmuren”, zegt eigenaar Wiebe Bethlehem, tevens eigenaar is van recreatiecentrum Hesselte in Havelte.

De locatie heeft alle voorzieningen, zoals sanitair, wifi en elektra, maar nog niet alles werkt. “We zijn nog aan het proefdraaien”, zegt Bethlehem. De slagboom heeft nog kuren, voor water moeten gasten even bellen en Bethlehem is nog bezig met het installeren van beveiligingscamera. Op het terrein is namelijk geen beheerder aanwezig: afrekenen gaat via een automaat, uitsluitend met pin of een creditcard.

De sitecode op Campercontact.com van CamperParkingHasselt.NL is 98162.

Bron NKC.

2 gedachten over “Nieuwe camperplaats in Hasselt.

 • 16 december 2020 om 09:23
  Permalink

  Echtgenoot overleden en sinds kort moed bijeengeraapt om alleen met campertje op pad te gaan. Word telkens bij afrekenen op pijnlijke wijze aan mijn alleenzijn herinnerd als overnachtingstarief voor 2 personen is (vaak incl. toeristenbelasting voor 2). Indien men met 3 pers. onderweg is dient te worden bijbetaald. Voor alleengaanden (niet vrijwillig) wordt er nooit 1 pers. in mindering gebracht. Onrechtvaardig en ik word er verdrietig van. Kan dit niet anders? Kan de NKC zich hard kunnen maken voor eerlijker tarief? Zou ik blij van worden. Bij voorbaat dank.

  • 19 december 2020 om 09:14
   Permalink

   Hallo Marianne, ik lees het en inderdaad dit klopt natuurlijk niet ten eerste omdat, het heel naar is voor je om er steeds aan herinnerd te worden maar ook, omdat het niet klopt en je steeds het gevoel hebt om belazert te worden. Maar ik denk dat u deze vraag even bij de NKC neer moet leggen. bij voorbaat dank , en komt u er niet uit, laat het dan weten, dan probeer ik u er mee te helpen met vriendelijke groet WIm van Campertraveling.

Reacties zijn gesloten.

Heeft u een vraag? stel hem via "WhatsApp"