Nieuwe camper locaties door het hele land.

Het aantal locaties waar men met de camper kunt overnachten blijft groeien. Locaties die vanwege de corona crisis waren gesloten, gaan weer open en er komen nieuwe plekken bij.
Zo heeft Kompas Camping in het Belgische  Westenende  er maar liefst 39 nieuwe plekken erbij gekregen, naast de 127 die er al waren. De camping ligt op nog geen tien minuten lopen van het strand.

In Kerkrade tegenover Kasteel Erenstein was bij wijze van experiment een locatie met vijf plekken gerealiseerd. De gemeente heeft nu besloten dat de pilot is geslaagd en dat de camperplaats een structureel karakter krijgt. Overnachten is echter vanaf augustus niet meer gratis.

Parking Erenstein bij Kasteel Erenstein in Kerkrade vind je op “camper contact”

Nieuwe locaties in Noord-Brabant

In Duizel in de provincie Noord-Brabant is de camperplaats Blij Venneke geopend. Een locatie met grote verharde plaatsen, omringd door een tuin en gelegen bij een ven vandaar de naam Blij Venneke. De plek is sinds een maand geopend en de eerste reacties van camper mensen zijn positief.
Nog een plek in Noord-Brabant waar de eerste reacties lovend over zijn, is de nieuwe camperplaats Maarheeze.
Deze ligt in het stilte- en natuurgebied De Pan.

Camperplaats Blij Venneke in Duizel (Noord-Brabant) is terug te vinden op  “camper contact”

Camperplaats Maarheeze in Maarheeze is te vinden op Camper contact op  “camper contact”

 

In Zoetermeer is camping De Drie Morgen geopend en het is volgens de eigenaar boven verwachting druk. Net op het moment dat dochter  de camping zou overnemen van haar ouders, moest de camping dicht vanwege de corona. Er zijn 20 plekken speciaal ingericht voor campers en verder nog 32 toer plaatsen.

Camping de Drie Morgen in Zoetermeer vind je op “camper contact”

Camperplaats Huizen

In Huizen is Parking Evenemententerrein weer geopend. Eerder voelde de gemeente zich genoodzaakt om de plek te sluiten, omdat er regelmatig er meer campers stonden dan zijn toegestaan. Op deze manier kon de anderhalve meter maatregel niet worden gewaarborgd. De plek is nu weer geopend en heeft ruimte voor acht campers. De gemeente heeft aangegeven streng te handhaven.

Camperplaats in Huizen is te vinden op  “camper contact”                                                                                                  Bron N.K.C

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *