Groepsreizen met camper.

Dat kamperen met campers in Nederlander steeds populairder wordt is duidelijk. Dat is ook niet gek. Rondtrekken in Europa of verre reizen maken met de camper, het kan allemaal. Extra handig, uw eigen spullen heeft u direct bij de hand. Gaat u mee met een groepsreizen met de camper, of wilt u reizen met vrienden? Dan kan u misschien denken aan een groepsreis.

Georganiseerde groepsreizen met camper.

U kunt op verschillende manier rondreizen met uw camper. In een groepsreis kunt u kiezen voor samen rijden, maar ook in eigen tempo naar een overnachtingsplek rijden. U heeft hiermee dubbel lol, van vrijheid en zelfstandigheid, maar ook de gezelligheid van een groep. Maar het is namelijk nog niet zo eenvoudig om zoiets op touw te zetten, daar er heel veel organisatie aan vooraf gaat en dit is eigenlijk voor een individu alleen bijna onmogelijk. Men kent misschien het programma van TV van  ” We zijn er bijna” en als u dan bekijkt hoeveel dat de reisleiding moet organiseren ja dat zegt misschien genoeg om eerst eens goed te overwegen wat er allemaal bij komt kijken. Maar goed , er zijn organisaties die dit soort reizen organiseert en is het misschien ook wel leuk om daar uw ervaringen op te doen, vergeet natuurlijk niet het kostenplaatje van dit alles.

Reizen met vrienden.

Wilt u met vrienden op reis of een vriendenweekend weg met de camper? Kijk dan eerst waar u met elkaar heen wilt maar bovendien, wat zijn de mogelijkheden aldaar en dit omdat de een dit wilt en de ander dat. Even een voorbeeld, als u op een camping gaat staan, wat tot de mogelijkheden behoord, dan moet u ook even nagaan wat er op dat terrein mogelijk is, misschien wil men wel  BBQen of en kampvuur en daar met elkaar rondom heen zitten. Ga dan eerst na of dit tot de mogelijkheden behoort. Gaat u naar een camperplaats, gelden daar vaak ook regels waar men zich aan moet houden dus, dit verdient ook onderzoek natuurlijk maar gaat u in de natuur staan dan gelden daar ook regels en vooral kijkend naar eventuele droogte en open vuur in de natuur en eventuele tijden, zoals een broedseizoen zijn niet onbelangrijk om hier wat over te weten te komen. Zo ziet u , zomaar een paar punten noemend zijn er best wel dingen waar u rekening mee moet houden.

Camper huren.

Het is natuurlijk niet zo, dat iedereen een camper heeft en dan is een camper huren iets wat tot de mogelijkheden behoort. Nu moet men niet denken, dat als u voor het eerst met een camper weggaat en dan een camper huurt, u dan direct een goede camperaar bent nee zeker niet, dan begint het pas want geloof mij, het is heel wat anders dan een caravan achter een auto en ook als u met vrienden gaat, zullen zij u ook goed moeten helpen en voorlichten op gebied van de camper dus, ga niet onbezonnen te werk.

Een camper aanschaffen.

Een camper aanschaffen kent veel voordelen. Met een eigen camper start u ieder gewenst moment de motor en gaat u op pad. Altijd uw eigen spullen bij de hand en veel vrijheid. Een ander groot voordeel is dat u een camper kiest die helemaal naar uw smaak is en waar u jaren van kunt genieten. Althans dat is de bedoeling maar ook hierbij, vergewis u van de voor en nadelen.

Gaat u zoiets doen en het is de eerste keer, vraag dan om hulp bij vrienden of familie die deze kennis wel bezitten zodat u niet onbeslagen ten ijs komt. Verder wensen wij u natuurlijk een super leuke tijd en samenzijn en mocht het tot zoiets komen, deel dan uw ervaringen op de campergroep camper traveling op Facebook, daar kunt u lid van worden door bovenaan de website op het FB logo te drukken, Succes.

 

 

 

Heeft u een vraag? stel hem via "WhatsApp"