Deze winter géén CMT Stuttgart.

De eerstvolgend edities van de CMT Stuttgart 2021 en TC Leipzig 2020 vanwege de coronapandemie gaan niet door.

De twee grootste toeristische beurzen in Duitsland kunnen helaas niet doorgaan, vanwege het groeiende aantal coronabesmettingen . Het afzeggen van de merken van de  Hymer Group heeft de organisatie doen besluiten de beurzen nu al te annuleren.

Dat wil zeggen, de TC Leipzig inderdaad is geannuleerd. Deze beurs zou rond of in november plaats vinden en is de Duitse zusterbeurs van de CMT in Stuttgart. De CMT is de grootste Duitse beurs op het gebied van toerisme en wordt normaal in januari gehouden. Deze beurs wordt verschoven. De organisatie is nu aan het kijken of de CMT alsnog later dus in het voorjaar of de zomer van 2021 kan worden gehouden.

een moeilijke stap.

Als uiteindelijke reden voor de annulering noemt de organisatie de coronapandemie in het gebied van Baden-Württemberg in de afgelopen dagen. Door de onvoorspelbare ontwikkeling van de coronapandemie hebben we nu besloten deze moeilijke stap moeten nemen. We vinden het vreselijk om dit te moeten annuleren. We hadden deze sector deze broodnodige beurs willen bieden en ook reclame willen maken voor kamperen, wat op dit moment zoveel aandacht trekt. “Helaas en jammer” is het devies.
We hebben deze beslissing niet zo maar genomen, want in de afgelopen tijd hebben we veel aanmoediging en steun ontvangen van alle betrokkenen en het aantal inschrijvingen zijn ondanks alles super geweest. Ondanks voor de veiligheid en hygiëne en de natuurlijk het onderlinge afstand kunnen garanderen was het niet mogelijk om alles in goede banen te leiden.

Heeft u een vraag? stel hem via "WhatsApp"