Dethleffs jubileum winactie.

Win met de Dethleffs Jubileum Winactie het aankoopbedrag terug

Nieuws

Koop je in 2021 een camper of caravan van dit Duitse kwaliteitsmerk DETHLEFS, dan kun je kans maken om het hele aankoopbedrag terug te winnen. Is zeker de moeite waard.

DETHLEFFS JUBILEUM WINACTIE

Dethleffs viert zijn negentigste verjaardag. Dit doet de camper /  caravanbouwer onder andere met de schitterende speciale jubileummodellen, zoals de halfintegraal Just 90 of de caravanserie Aero.  Dit zijn natuurlijk modellen, waar je hier dit jaar heel wat meer kunt lezen en krijgt te zien. Prachtige en compleet rijk uitgerust en gunstig geprijsde campers en caravans . Er is meer. Zoals de grote Dethleffs Jubileum Winactie. Een superactie met een hoge winkansen. En je kunt niet zomaar de een of andere camper of caravan winnen. Nee, je wint precies die Dethleffs camper of caravan die aan jou wensen voldoet.. Dus je eigen in dit jaar 2021 nieuw gekochte camper of caravan. Dethleffs betaald het gehele aanschafbedrag terug. Ook voor alle accessoires die erop zitten. Is dit geen uitdaging?

Hoe werkt het ?

Particuliere klanten die tussen het hele jaar dus vanaf 1 januari 2021 en 31 december 2021 een koopovereenkomst sluiten voor een nieuwe Dethleffs camper of caravan dingen dan mee. De nieuwe eigenaren maken dan bij het Dethleffs Jubileum Winactie de grote kans het gehele aankoopbedrag terug te krijgen, ou dit niet geweldig zijn? De voorwaarden: De camper of caravan moet nieuw zijn en gekocht bij een officiële dealer. Dat mag ook een camper of caravan uit de bedrijfsvoorraad van de dealer zijn. Met een beetje geluk heb je de nieuwe camper of caravan dus helemaal gratis voor de deur staan. Zo viert de klant het jubileumjaar mee. De Dethleffs-dealer die het kampeermiddel verkoopt, registreert de koper als deelnemer online. Het aankoopbewijs met daarop de handtekening van de koper is tevens het deelnemersbewijs.

Meer informatie is te vinden op de speciale Dethleffs Jubileum-site.    Dus bent u echt op zoek naar een nieuwe camper of caravan dan zou ik deze kans niet laten schieten, doe er uw voordeel mee.

Hits: 38

Heeft u een vraag? stel hem via "WhatsApp"