Camping en Camperplaats De Grevelingen

Camping de Grevelingen is ideaal gelegen aan de rand van watersportgebied het Grevelingenmeer, op Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland.

Vanaf de rustige camping lijkt de Randstad ver weg. Toch bent u met de auto in een half uur op de ring van Rotterdam, in drie kwartier aan de rand van Breda
en in een uur bij Antwerpen.

       

Het mooie Grevelingenmeer, dat ligt hier achter de dijk. ideaal voor surfers en watersporters. Hier is nog echte rust zonder snelweg, vliegtuigen of industriegebied. Fietsen, wandelen enz. naar hartenlust. Een prachtig eiland met veel leuke dorpjes en enorme uitgestrekte natuurgebieden.

Toercaravan, camper of tent

U kunt bij ons terecht voor 1 of meer nachtjes, of een heel seizoen. Als kampeerder heeft u een prachtige plaats met 10 Amp. elektra, water, riool, tv en gebruik van Wifi.

Zie onze tarieven.Voor campers zijn speciale plaatsen ingericht. We zijn voor u als  kampeerder niet duur, en u krijgt al vakantiegevoel als u aan komt rijden. Het is hier groen, heerlijk rustig, er hangt een heerlijke gemoedelijke sfeer en het is schoon.

Vanaf 15 mei 2020 mogen wij kampeerders met eigen sanitair weer verwelkom. Er is wel een maximum aantal gasten toegestaan. Wanneer u dus bij ons wilt overnachten met camper of caravan is dit mogelijk, op voorwaarde dat u uw eigen toilet/douche kunt gebruiken. Ledigen van chemisch toilet is mogelijk, en al onze kampeerplaatsen hebben een riool aansluiting. Onze sanitaire gebouwen moeten helaas voorlopig nog gesloten blijven.

 

Hier onder ons normale welkomst zin :

Hier wordt u ’s ochtends in alle rust wakker, met het gras tussen uw tenen, en het zonnetje op de tent of caravan. Geen files, herrie of andere dagelijkse stress.
Mooie groene plaatsen voor elke kampeerder de geschikte voorzieningen.

Per campingbezoeker leveren we zoveel mogelijk maatwerk. Kies daarom wat ú het meest aanspreekt. In de submenu’s vindt u per doelgroep de juiste informatie:

De kampeerplaatsen voor toeristisch kamperen met een toercaravan of tent zijn ingedeeld in velden met 6 of 8 plaatsen. Het zijn met gras begroeide staanplaatsen, omheind door manshoge hagen. Alle kampeerplaatsen  zijn inclusief  gebruik van 10 Amp. elektra, water, riool en TV. Op alle plaatsen is draadloos internet via WiFi te krijgen.

Daarnaast zijn er speciale camperplaatsen, die goed bereikbaar zijn en toch privacy bieden en van alle gemakken voorzien zijn. Ook hier is water, elektra, riool en tv beschikbaar. Voor meerdere campers, of snelle overnachtingen is een budget veld met minder voorzieningen. Hier kunt u altijd terecht zonder reserveren, ook later op de avond. Eenvoudig aanbellen bij de receptie. Veel surfers die op Grevelingendam en Brouwersdam surfen maken hier gebruik van om goedkoop te overnachten.

Groepen kampeerders hebben zo hun eigen voorkeuren bij het toeristisch kamperen. Ze willen natuurlijk bij elkaar staan en uiteraard houden we daar rekening mee.Er is een speciaal groepsveld apart van de rest bij de grote vijver met leuke tarieven.